Jag sa det igår, är det ngt samband mellan...

mms_img-17872104 (MMS)

Jag sa det igår, är det ngt samband mellan oslo och utoja så är det en ensam galning. Nu är det officielt en norsk rasist nazist som sjkutit ihjäl 80st på ön. Hur mkt nytt hat föds ur denna tragedi. De dog för att de inte hatar muslimer, förenklat...


Blixtar och dunder

Nångång efter 2 i natt åskade det så mkt att vi alla vaknade. Phoebe blev super rädd och hyperventilerade och skakade i 30minuter. Vi la henne mellan oss och la på täcket men hon bara skakade och skakade och flåsade med sin rätt hemska andedräkt.
Blixton slog ner i andersberg faktiskt och jag svär det vibrerade i hela marken och kändes som att blixten skar upp jordplattorna och allt.


Jobbade på från 7-16.15, sen körde jag hem. Ja jag tog bilen faktiskt. Så jävulskt trött på mornarna att jag inte orkar kliva upp i tid för att cykla.
Direkt när jag kom hem tog jag ut hundarna på en 2 timmars gick till hemlingbybacken och runt lite där och en omväg hem.
Sen skröt jag om det på facebook.

Svett

Ibland vet jag redan innan dagen börjar att det kommer bli svettigt. Om schemat börjar med duschar och slutar med ett 90minuters städ. Är det dessutom kvavtoch andra dagen på mensen så vet man hur det blir.
Är någon dessutom sjuk och inga vikarier finns så...

Fast visst är det något härligt med kroppsarbete?
Det tycker jag verkligen. Men att gå från städet till lokalen genom söder med fläckar under armarna och massa små fläckar på magen DET är inte kul. Men jag har ju arbetskläder på så folk får väl fatta att svetten är ett kvitto på att man har ett fysiskt ansträngande jobb.
Städa på tid är väldigt ansträngande. Det är så mkt man vill göra, men man får prioritera. Idag koncentrerade jag mig på köket och badrummet, men dammsög och skrurade golven i alla rum. Den där lilla korgdelen till mopphinken, som man vrider ur trasan i, var spårlöst försvunnen. Så fick vrida ur moppen med handen hela tiden. 
Tur att det finns plasthandskar.

Nu är den här jobbdagen över och imorn väntar nästa. 

Har tagit en välbehövlig dusch och skulle vilja måla men är sjukt trött. 
Kanske borde ta en stödvila, men är så rädd att sova för länge.. Och sen ha svårt att sova i natt.





Meh

Blir fruktansvärt irriterad när folk inte uppdaterar sina bloggar. Men själv har jag bloggat dåligt hela året. Kanske för att det mesta i mitt liv är så starkt kopplat till mitt och Simons förhållande och jag vill liksom inte skriva så mkt om det. Eller egentligen vill jag ju det, men man ska måna om privatlivet.

Måste hitta rätt språk för att kunna göra det. Alltid är det något som hindrar.





En ledig dag

En viktig sak med sommaren är paniken över att ta vara på dagarna. Idag klev vi upp och fixade matsäck sne drog vi till Hedesunda med hundarna, gick i skogen och hittad ebär och gula svampar. När vi gick som djupast skenade plötsligt en giogantisk hare iväg, den var rätt mörk och mkt större än foxarna, men det var bara jag och Simon som såg den.
Det var en rolig naturupplevelse. Man riktigt hörde tyngden i dne haren, kansk evar en tysk jävel, de är väl rätt vanliga nu för tiden??

Jätte fint är det i Hedesunda, men jag tänkte mkt på Ängla..

Hundarna fick bada lite oxå för vi stannade till på vägen hem och fikade. Inne i skogen var det rätt mkt bromsar och mygg så blev ingen skogsfika.

Hundarna var super nöjda med två timmars skogslunkande.

Efter det pantade jag flaskor för 77kr och burkar för 73,50. Köpte mat för allt utom 7 kr.

Sen åkte vi till Alderholmen.. Gävles färskaste område. Tog en fika på nyöppnade waynes. God stark latte men äcklig paj och ännu äckligare vaniljvisp.

Tog en runda i kvarteret. Husen är uppbyggda vid vattnet så de boende har båten parkerad direkt vid tomten.

Påvägen hem besökte vi en loppis, gick flera varv och såg nya roliga saker hela tiden. Men här var det ett proffsloppispar som drev butiken så sakerna var prissatta med sitt riktiga värde. Men hittade iaf en sås-snipa för 50kr.

NU ska jag fixa mat. Kantarellröra på toast och pastasallad med kyckling i. Ska jobba resten av veckan, så gör en rejäl jävla sallad så man har till luncherna.


Nyrensat

mms_img-12136288 (MMS)

Nyrensat


Mmm mmm mm

mms_img-49355047 (MMS)

Mmm mmm mm


Blogg tema

Gaaah nu har det gått för många dagar mellan uppdateringarna på denna lilla blogg.
Upplägget funkar fan inte. Måste komma på ngt nytt.
Ett rent tema att hålla sig till. Kanske en tidsbestämmelse från början. Att rapportera om sig själv är tröttsamt i längden, man bara upprepar. Gick på prom, målade en tavla, åt det här, idag var det varmt, nu är jag argt.. blablabla.

Jag har kommit tbx till vardagen vad gälle rjobbet och så. Men lever sommarlivet och är spontanare än på länge.
Hundarna mår bra, de älskar pensionärslivet, känns konstigt att inte längre ha tävling ens som mål. Har alltid haft en stor egen press på mig själv vad gäller hunderiet, de är från Granstiden, vi elever tog hunderiet på största allvar. Nu kan jag släppa på den tills nästa hund.

Jag och Simon har krisat lite, men de är väl normalt. Jag har drabbats av svartsjuka =(
Vilket det såklart blir konflikter runt. Jävla självförtroende, kan inte fatta hur man kan vara så full av sig själv som jag kan vara och ändå ha sånt sviktande självförtroende??

Måleriet finns ständigt i mina tankar men inspirationen lever sitt eget liv.
Jag vill så gärna ha utställning innan skolan börjar.
Jag vill våga. Jag vågar. Men jag ser ingen röd tråd i mitt arbete och tycker inga tavlor passar ihop. men skit i det, dte måste inte vara så jävla perfekt, säge rjag till mig själv. Men har jag ringt ngt galleri? eller besökt ngt? Hört mig för? Nej.
Så är det att vara mig, ett ständigt planerande och ett ständigt uppskjutande av saker.

Idag var dte en lottorad som gick ut. Ngn i Sverige har vunnit 7miljoner, men inte rättat raden och idag gick den alltså ut. Jag började må illa när jag hörde det. Blev så upprörd, tänkte direkt att det var min lottolapp och att den ligger här hemma någonstans.
Ett år har man bara på sig. SÅ helvetes jävla snålt och sniket av svenska spel. Tänk om den som har lottoraden läser om detta imorgon, då är det alltså för sent.
Vem får dessa 7 miljoner nu? blir de bonus till ledningen eller?

Jajajjajajajajajajjajajajaja nog om det. Illamåendet har ändå släppt.

Målade lite på denna idag medan jag lyssna...

mms_img-21012526 (MMS)

Målade lite på denna idag medan jag lyssnade på dagens sommar-pratare. Men kom inte igång helt. Fick dock en ide till en annan tavla. Det är ju bra det. Nu är min rast slut så ska jobba vidare, slutar sent idag.


Promenaad

mms_img126509061 (MMS)

Promenaad


Vi skulle åka gokart.. Men... Då kom regnet..

Vi skulle åka gokart.. Men... Då kom regnet..


Bus

Bus


Bus

mms_img-14803878 (MMS)

Bus


Alice

mms_img-15566594 (MMS)

Alice


Getaway rock

mms_img265000461 (MMS)

Getaway rock


Borta bra men hemma bäst. Men har iaf gjor...

mms_img-12997642 (MMS)

Borta bra men hemma bäst. Men har iaf gjort engelsk frukost för att få stanna lite i semesterbubblan.


Best Babysitter ever =P

Har passat Pixie idag, det gick bra men hon kande inte for att folja nagra rutiner. Vi lekte loss med alla leksaker och vid 12 fixade jag hennes lucnh, den var inte sa god enligt Pixie som ville gora allt annat an att ata. Hon hade inte sovit sa jag tankte att hon kanske var for trott for att ata. Men icket. hon lekte loss som en toke i sangen. Forsokte igen med maten men fick bara i henne nagra skedar, gick over till efteratten och dne gick iaf ner. Sen gav jag henne en flaska specialmjolk sa hon skulle fa i sig ngt iaf. Hon drack lite men sen ville hon bara leka. Fick byta kissbloja tva ganger oxa. Sen antligen vid halv 4 somnade hon, och da sov hon en timme. jag satt brevid hela tiden vagade inte rora mig mer an att jag bladdrade i min bok. Ville  inte vacka lillsotisen.
Sen vaknad ehon en timme senare och bara 2minuter efter det kom Colin hem. I made it!

Ar faktiskt nojd, bara tva ganger blev hon ledsen, en gang da jag tog en sak ifran henne som hon inte fick ha och sen nar hon var sa overtrott att hon inte visste vart hon skulle ta vagen, da grat hon i en halv minut sen lugnade hon sig och somnade. nar jag tog grejen grat hon i 5 sekunder max.

Fast vi inte gjorde nagot sarskillt och inte ens lamnade lgh:en ar jag helt slut!

Ikv kommer Colins mamma Maggie och passar pumpan, sa att jag, Linnea och Colin kan ga ner till pubben och ta nagra ol =)


De ar min sista kvall har i storstaden. Jag saknar mina fina fina hundar jatte mkt och Simon oxa.
Har varit underbart har men ska bli skont att komma hem.




London

Hittade helt sjalv fran flyget hela vagen hem till Linnea, Colin och Pixie.. Som bor pa st georgs streat. Rakade forst ta tunnelbanan at fel hall men loste de genom att kliva av och bara ga over perongen och ta nasta tag som kom, sen listade jag ut vart jag skulle byta och sa. Fast kan man en tunnelbana kan man nog alla. Sjalv ar jag uppvaxt langs grona linjen i sthlm.

Idag har jag oxa akt runt sjalv. varit till primark och shoppat loss =) hittade manga saker som ar jatte fina!
Ska lamna tbx en del dock. for 16pund narmare bestamt. men de koper jag upp igen pa direkten.
Tror inte jag kommer shoppa sa mkt mer an de jag redan gjort. Har ju 5 semesterdagar kvar nar jag kommer hem fran den har on. Da vill jag kunna skamma bort mig sjalv.

Efter primark akte jag hem till flat 3 och lastade av allt och begav mig ut igen. Gick over lite broar och satt i en
park och laste. gick till de dar stora torget dar var det canada day eller sa, bara massa kanadensare. sen hittade jag en annan park dar det fanns typ hundra solstolar.
nu har jag pixie i knat och hon vill bestamt data...




Man kan säga att jag har det rätt bra här ...

mms_img83505882 (MMS)

Man kan säga att jag har det rätt bra här i en park brevid big ben =)


RSS 2.0