Första kvällsfikat fixat i köket som nästa...

mms_img184210017 (MMS)

Första kvällsfikat fixat i köket som nästan är färdigt =)


Första badet på g =)

mms_img193267643 (MMS)

Första badet på g =)


paus

Fick ta ut en akutsemesterdag och nu kanske jag hinner med allt ändå =)
Det är kaos här just nu, men de ordnar sig. Men vilken tid allting tar, och just idag har adressändrign problem med sin sida, gaaah! Men internetet kommer förmodligen kooplas in fortare än fort så då får jag adressändra i efterskott.
it's not the end of the world.
Klocken ett har jag tvättid, ska tvätta en ikeakassse med smutstvätt och en matta. Sen ska jag sova. Tills jag blir väckt i ottan. Mamma kommer och hämtar vovvarna som ska hänga i Harbo över dagen.
Klockan 8 ska jag hämta en lastbil, sen blir dte en sväng till ngn välgörenhetsloppis och sen en sväng till tippen, sen fylla lastbilen med mina prylar och sen städning och sen vänting på att få tillgång till ettan.
Blir en lång dag!
Känns som att högskoleprovet kommer gå sådääär på lördag, kommer ju vara helt slut. Men man vet aldrig, kan ju gå hur bra som helst oxå. Hjärnan kanske börjar gå på autopilot och aesar allt :P man får ju hoppas på det bästa! =)
Ett stort problem är att jag ska lämna flyttbilen kl 08:00 och sen befinna mig på högskolan 08.20. Ska prata med lastbilsuthyrningsstället imorn och fårga om d ehar ngn lösning, ifall jag kanske kan ställa dit lastbilen på kvällen och lägga nyckeln på ngt bra ställe, eller ifall de kan skjutsa mig och cykeln till högskolan. direkt efter att jag lämnat lastbilen där prick 08.00.
Ordnar det sig så ordnar det sig, ordnar det sig inte, så missar jag väl provet då. De kommer fler prov.
Kanske kan ringa höskolan imorn och fråga om det gör ngt ifall jag kommer lite senare, bara man kommer före 09:00 borde det var lugnt tycker jag, menmenmen de har ju sina regler.
fdan nu har jag bloggat alldeles för länga, måste juh städa för fan!

Höstdimmigt

mms_img348705912 (MMS)

Höstdimmigt


Pigg som fan

Idag blev jag ringväckt två gånger...
Först beställt av Mamma, men då bad jag om snoozning medan hon skulle ut och rasta lillsvempa. Men då ringde jobbet och uppmärksammade mig på att jag glömt hänga in nycklarna igår.. Så då blev jagminsann vaken. Gick ut en snabbis med vovs och sen cyklade jag iväg med mp3 musik i öronen 07.15.
Och nu har jag druckit en hemmagjord latte. Det blev för mkt skum, menmen sånt som händer.
Phoebe verkar trött. Hon ligger på ett täcke vid mina fötter och så fort Colin rör sig flyger hon upp och morrar förvirrat, sen somnar hon om. NU har Colin lagt sig bakom min, rygg och suckade världens här-är-jag-trygg-suck så jag var tvungen att blogga lite så han fick en lugn stund. Inte lätt att vara minst och ivägen jämt.
Nu har jag hela dagen på mig att fixa i lägenheten.
Ska tvätta fönstrena och tömma garderober och skåp, är planen.
Skänka
Slänga
Spara
Sälja verkar svårare än svårt..

Det här trädet kommer jag ha som utsikt fr...

mms_img-21410287 (MMS)

Det här trädet kommer jag ha som utsikt från två fönster =) dock taget en annan dag idag är det jämngrått ute...


Skryter gärna

om min cykeltur till Ikea..
2H tur och retur, köpte 12 kassar för 60 kr och det blev avscanning eller vad de nu kallas på IKEA, när d ekontrollerar att man räknat rätt och scannat felfritt i självbetjänings-kassorna..
Köpte två korvar och drack lingondricka till det.
En pojke undrade om jag köpt "allt de där" och pekade på mina kassar som jag lagt i en hög på bordet. Så fnissade han. Skitsöt!
Lyssnade på min mp3 hela tiden, börjar nog återupptäcka min egen musiksmak. Lovely!
Påvägen hem sjöng jag med bitvis när jag inte flåsade för mkt vill säga. Var ensam på vägen hoppas jag...

Lycka

<När jag hittade min mp3 efter att ha letat "överallt" i 20minuter. Och sen hittade usb-sladden så jag kunde ladda batteriet.
<När ett konstprojket, som inte har med måleri att göra, föddes i min hjärna och när jag kom på bloggadressen konstprojekt1
<Hundarna
<Cykeln, som ska ta mig till Jula för inköp av flyttkartonger och till ikea för inköp av ikeakassar

Flytt...

På fredag flyttar jag. Så bloggen lär få lida..
Har sjukt mkt att göra.
Önskar jag skulle flytta från Gävle, men detta är steg ett. Myr steg..

Lördagsgodis

Det är fint ute idag. Vi gick långsamt långsamt och de luktade på allt. Sen fick de sitta på en bänk medan jag gick och bokade tvättstugan. 22-01
Fanns inga morgontider alls....
Idag kom mensen och värken fick jag på köpet. Men den är så svag så jag låter den hållas.
Har varit och handlat bröd och dentasticks, unnade mig den där särskillda lattemjölken, som gör att det smakar som äkta köpes barista latte. Den får bli mitt lördagsgodis.
Drömde om en annan dimension inatt där vattnet var så klart att när man fiskade kunde man sikta in sig på den fisk man ville ha.

krullhund nästa

Träffade en ljuvlig lagotto ramongolo på förmiddagsrundan.

Igår skrev jag om att eventuellt gå upp kl 06:00 det hade ju varit en möjlighet om jag faktiskt hade aktiverat alarmen och inte bara ändrat tidne i de två larm jag tänkt använda.. Menmen gör ett nytt försök imorgon.

Nåväl en ljuvlig lagotto, 11 månader och rosa nos. aaahhh! Hundarna hälsade på varandra. T.o.m Phoebe nosade lite försiktigt. Skulle kunna tänka mig att ha en liten lagotto, en brun. Eller en pudel, oxå helst brun. Nu när hundarna fällt överdrivet mkt i över en månad så skulle en hudn som inte fäller kännas gött.

I Sandviken har ngn jävla familj haft 30 pudlar och misskött dem alla, 10 fick avlivas och 20 finns på ett hundpensionat. Mitt hjärta blöder och jag skulle vilja ta hand om nån av de 20 som ska säljas eller skänkas.. Men det går nog inte när jag ska flytta till en etta. Sen tycker jag att dessa hundar förtjänar att vara ensam lysande stjärna i nya hemmet, eller kanske att de borde få komma två och två till nya hem.. Jaja det blir nog bra. Men en vacker dag ska jag iaf ta en omplacerings hund.

Min kompis Sanna, blivande psykologen, och jag funderar på att bli roomies ifall vi båda kommer in på ngn utbildning i el stockholmo, då söker vi treor i förorten =) vi siktar på hösten.


Känns skönt med planer som avlöser planer.

Flytten till ettan blir mer och mer verklig. Skrev på uppsägningen på den här lgh:en idag, och fast vi fått inflyttningsdatum 1:a december så får vi flytta in tidigare så fort vi skrivit på kontrakten. Så vad jag förstår flyttar vi i detta månadskiftet.
Yay!

Fuktigt hår mot en handduk på en kudde

Tog badet, låg i lite för länge.
Men boken är ju så bra.
Har gjort saft och kommer dricka den i sängen fast jag vet att jag troligtvis inte kommer orka upp och borsta tänderna. Men man vet aldrig, älskar nyborstade tänder.
Jag ska delta i NaNoWriMo i år. Spännande. Allt på en gång.
Flyttar snart, overkligt men skönt. Slippa spökena här.
Ställer klockan på 06:00 och 09:00
Planen är att kolla om det finns ngn tvättid ledig vid 07:00. Om jag inte orkar vakna så tidigt så har jag back:up larmet vid 09:00. Kanske finns en ledig tid vid 10:00?
Om jag inte orkar gå upp vid 09:00 så får jag väl sova längre då. Den enda som kan straffa mig för det är jag själv, och jag ska sluta med sånt.

Aktiv dag..

Har haft fullt upp idag. Somnade runt 03:30  och blev väckt vid 10 tiden av min gruppledare som ville att jag skulle börja tidigare men de kunde jsg ju inte pga vovvarna.. Synd vore ju bra med extra penkisar.
Sen ringde Susanne så då gick jag upp och tog ut vovvarna var ute rätt länge.. Sen åt jag frulle och kollade på House. Då smsa Elin och undra om vi skulel gå lite, hon hade nyss kommit till Hemlingby. Gick typ 13.20 eller ngt sånt och mötte henne med vovvarna så gick vi en omväg till stan och det slutade med att jag och vovs var hemma precis kvart ifyra. Så det vara bara att suita om till arbetskläderna.
Fick köpa en macka på jobbet.
Nu ska jag ut med vovs sen kommer jag inte orka göra ett skit är helt slut.
Kanske orkar med ett bad.
Imorn får jag berätta om när Colin snodde en macka av ett gäng barn och deras fröknar, när jag släppte hundarna i ett skogsparti alldeles utanför stan.

Godis mysteriet löst

Det var exet som hade lämnat godis i brevlådan. Det var alltså inköpt i Norge.
Så finns inget bonbon i Gävle, förutom hemma hos mig då.
Tack exet!

Känner äkta kärlek till mina serier!

Jaaaaaaaaaaaaa!
Parisa gjorde mig just medveten, genom sin blogg, om att Parks & Recreation börjat om.. Åååh så lycklig jag blev av den vetskapen.

Ifall du läser

Tack för godispåsen. Vart köpte du den? Såldes även bonbons klubbor där?
Jag har ingen aning vem som kan ha gett mig godiset, försöker tänka ut vilka som vet om mitt otroliga sug efter öronvaxklubborna som av okänd anledning försvann från Sverige för några år sedan tillsammans med hela Bonbons sortiment? Eller?
Alla som känner mig någorlunda vet om att jag saknar godiset, det är inget jag håller hemligt snarare tvärtom, så fort ngn berättar om en godisaffär, nämner godis eller bara goda saker så tar jag upp det. Men jag vill tro att de flesta som känner mig oxå skulle ge mig påsen personligen ist för att bara lägga den i min brevlåda utan ngn slags hälsning.
Gör man ngt snällt ska man väl ta åt sig äran för det?
Två av karamellarna av de fyra jag smakat hittills har iaf påmint lite om klubborna, så tack! Tack så jätte mkt.

Annons-störd

Gah har hittat ännu ett fel i annonsen. Blir tokig på mig själv! Har skrivit att låset är trasig på passagerarsidan fast det är på förarsidan låset är trasigt.
Irriterande som in ihelvete, hur svårt kan dte vara att skriva en annons jävel???

Om annonsen

tror ni att jag ändrade miltalen i rull-listan då igår när jag var inne och ändrade i texten?
Nope det stod kvar på över 50000 mil. Haha jaja nu har jag lärt mig men det kostade 20kr.

Nu ska jag diska och laga lite halvfabricerad mat.

Ska snart motionera

Idag hade ngn lagt en godispåse från Bonbon i min brevlåda. Vem kan det vara ifrån? Eller har Bonbon en kampanj på gång eller vad? Hoppas de ska komma tillbaka, saknar öronvaxklubborna så!
Idag var det riktigt jobbigt hos terapitanten, sjukt jobbigt faktiskt menmenmen lite skönt oxå.
Önskar man kunde spola fram tills man kommit vidare med allt.
När jag kom hem var jag lixom helt färdig så jag bara gick fra och började ge hundarna mat, som om jag kommit hem från jobbet och det var kväll.. Kom på mig mitt i och fick lägga tillbaka nästan all mat, de fick några matskedar var, hade ju varit elakt om de inte fick någonting.. 
Ska ut med hundarna nu, ska nog gå till hemlingby och gå där. Då blir det kopplat för båda två, där är det förbjudet att ha hundar lösa. Phoebe är jätte pinsam och går så långt bak som möjligt och typ drar bakåt så låtsas hon kvävas av kopplet, hon har ju kommit på det den lilla manipulativa rackarn som hon är att  gör hon så så bruka rjag släppa henne för det är enklare. 
Men om jag säger Ja! Ja! Ja! kort och snabbt lixom hetsande då börjar hon gallopera och springer före i typ 2 sekunder, sen backar hon bakåt igen.

Jaha

Medan jag väntar på samtal från intresserade bilköpare så ska jag ut med le vovs, här är grått och mulet..
Ikv ska jag träffa min f.d kollega Sanna, hon pluggar numera till Psykolog, det kommer muntra upp mig att träffa henne helt klart. Ska fråga ut henne om studentlivet =)
Vi har inte setts på typ 2 månader eller ngt sånt..

Annonsen är ute

http://www.blocket.se/gavleborg/Saljer_motvilligt_min_kara_golf_36730367.htm?ca=5&w=1
Det tog sin lilla tid men nu har jag dammsugit bilen och torkat och dammat och framförallt tömt den på petflaskor och parkeringsbiljetter och hundprylar..
Käre gode Gud, Karma och ödet gör så att blåbäret blir såld till en vänlig själ som kommer älska bilen lika mkt eller mer än vad jag själv gör. Helst till ngn som även kommer vårda den ömt. Sötare bil får man ju leta efter =)

Soppa

mms_img-95889245 (MMS)

Soppa


Ris och ros från en hundrunda

Idag på dagens första prom, mötte vi en matte med en borzoi, jag var på väg mot ett litet motionsspår och de svängde av på en annan väg så fort de såg oss. Har sett henne förut med samma hund och vet att den kan göra utfall.. Jag hade båda mina lösa men kopplade Colin så fort jag såg dem. Hon stannade med sin hund så att vi hade kanske 20meter emellan och ropade, Är du snäll och kopplar den andra oxå!
Hon höll krampaktigt i kopplet som hon kortat till 10cm och höll med armbågarna böjda i mer än 90grader. Men det var jag som skulle ändra mitt hundförande....
Jag orkade inte diskutera att hon kan hålla koll på sin hund så sköter jag mina(Phoebe gillar inte ens andra hundar, hon skulle aldrig gå fram till den hunden som ser på mina som vore de kaniner eller ngn annan mumsbit) utan böjde mig ner och höll i Phiffis halsband och gick som en krok mot joggingspåret. Hon stod kvar och spanade ifall att jag skulle släppa min hund innan det var oki för henne?? WTF? Vad är det med folk egentligen?
Så fort vi var ur synfältet för henne och hennes hund så släppte jag båda mina igen. När jag går ut med mina hundar har jag med två koppel bara för att kunna koppla ihop dem till ett jätte långt åt Colin som får kopplas så ofta, då han har svårt för alla freästelser, han vill springa fram til barn, bajs, fåglar andra hundar osv. Jga släpper laltså bara honom när jag har uppsikt och så kallar jag in honom om jag ser ngn frästelse jag inte tror han klarar.
Men bara för att borzoi tanten inte kan släppa sina hundar lösa så ska ingen annan få göra det heller, eller?
Usch blev surig över det där.. Hatar när främmande folk säger till mig hur jag ska göra, särkillt med hundarna.
Aja sen träffade jag en gammal kollega som hade en 4 månaders schäfervalp. Colin vågade inte hälsa, den var minst sagt hyper. Eller den hade motor som bruks folk brukar säga. Phoebe ville inte heller hälsa, annars brukar faktiskt valpar vara undantaget som bekräftar regeln att Phoebe inte gillar andra hundar.
Vi gick förbi lägenheten som vi ska flytta till, jag har observerat att soprummet ligger bra till och tvättstugan är inte så farligt långt borta, cykelrummet är åt fel håll menmenmen man kan inte få allt.
Sen mötte vi en tant med en schnauzertik som Colin fick busa lite med, hon skulle snart löpa så de kunde inte vara lösa men Colin tyckte det var roligt ändå, Phoebe stod uttråkad och tittade på.
Jag och den andra matten stod länge och pratade hund, så trevligt så =)

Downsizing

Jaha då var snart denna dagen slut.
Är redan trött fast jag bara varit vaken typ 12h.
Jag är sugen på ett bad, men duschade innan jobbet.
Sitter och tänker på vilka saker och möbler jag vill ha med mig till min nya lägenhet. Ska VERKLIGEN bara ta med mina bästa prylar, den största rensningen i mitt liv ska jag försöka mig på.
Lättare sagt än gjort, men nödvändigt. Ska försöka gå igenom allt innan flytten och verkligen motivera för mig själv varför saker ska sparas, slängas, säljas eller skänkas.
Jag kommer att kasta, slänga eller skänka ngt som jag kanske får ångra, MEN SO WHAT??? Jag har överlevt betydligt värre saker. Vad som är värre är att jag kommer spara ngt som jag typ aldrig kommer att använda. Saker som packas ned och packas upp i det oändliga, som bara följer med till ingen nytta.
Så det så!
Oki var först väldigt besviken över tvåan. Men nu är jag glad över ettan. Faktiskt! Ju färre saker jag tar med dit ju bättre. Har nästan redan bestämt klart hur jag ska möblera och allt. Känner Pepp över hela situationen faktiskt.
Yay!

Har målat lite här på eftermiddagen..

mms_img-44120711 (MMS)

Har målat lite här på eftermiddagen..


Flytt

Blir nog till att byta lgh i månadsskiftet. En étta.
Ville ju verkligen ha tvåan men det är inte värt två dubbla hyror, ens om jag hade haft råd med det.
Tänker positivt att tänk om hissen skulle gå sönder då skulle jag få bära två foxar upp för 4 trappor!!! Visst kan de gå men de är ju inte bra för gamla och skadade att utsättas för den belastningen, särkillt inte nedför...
Och hyran!! Blir endast 3150:- känns som gratis just nu =)
Jag ska nog få det att funka!! Får vädra varje dag för att få bort radonet!
Och kommer ju spara 700:-/ månad det går till stora flytt sparkontot.
Snälla stockholm ta tillbaks mig ;)

Bildbevis från en oktober "morgon"


Tog med kameran på dagens morgonrunda..
Finns miniatyrer nederst i inlägget om man har problem atts e en hel bild så klickar man där och får se en halvstor bild =)


Min vän Phoebe


Min vän Colin


Colin igen


Bänkar är bra 


Där kan man få godis


Mitt favorit träd i hela Andersberg. Är nöjd med den här bilden, minst sagt..


Lite skogskänsla..



Kan vi får godis om vi hoppa rupp på alla stenarna?


Som guld i ljuset, och ni ser väl snyggingen i bakgrunden?


gult


nästan för nära, men hon är så söt


Vackeröga


Så allvarlig i skogen


lite fina fallna löv

   
    
    

viktökning

Är sjukt trött och ska snart gå och lägga mig.

Har jobbat fyra kvällar i streck och är ledig hela dagen imorn. Sen jobbar jag i helgen.

Det knäpper i huset och jag kan bli rädd för mkt mindre.
Sover med en lampa tänd i hallen eller i köket.
Ända sen den där våldtäkten har jag varit mörkrädd samt drömt mardrömmar.
 Men!
..allt är inte skit! Nä jag har målat en massa på Mammas tavla, och jag har börjat gå upp i vikt, är nóg alla knäcke mackor. Har ätit två hela och påbörjat ett tredeje paket med brungäddat leksand bröd. Alltså de stora runda som man får bryta själv. Till det har det gått åt snart två stora paket bregott extra saltat och en massa kaviar tubar samt en port salut och nån annan ost. Har oxå ätit en hel del pasta på senaste tiden. Och nu är mina små lovehandles tillbaka med råge, så nu behöver jag inte oroa mig för det heller, att vara underviktig alltså.

Imorn ska jag ringa gavlegardarna och höra om jag fick lgh:en?!?



Så här såg tavlan ut innan jobbet. Hann ät...

mms_img167688256 (MMS)

Så här såg tavlan ut innan jobbet. Hann äta före jag cykla iväg, men blir så seg av att äta? Borde man inte bli pigg?


Nu är det dax att sova. Gonatt!

mms_img228971382 (MMS)

Nu är det dax att sova. Gonatt!


Nattskift med tavlan

mms_img525902372 (MMS)

Nattskift med tavlan


Prioriterade konsten före mat innan jobbet...

Prioriterade konsten före mat innan jobbet och magen har börjat protestera. Men ska kompensera med köttfärssås ikv. =)


Och 40 min till...

mms_img-92196948 (MMS)

Och 40 min till...


Målat i 40 min

mms_img231654980 (MMS)

Målat i 40 min


Säljer blåbäret

Jag hade tänkt sälja min fina bil för 10000 men då den är obesiktigad och avställd så tänkte jag lägga ut den på blocket för de otroliga priset 7000:- undra om det går eller om jag måste dra ner ännu mer? Eller ska jag vänta och ställa på den och besiktiga och sen sälja?
Finns alltid tusen sätt att göra en sak på.
Men om ngn är ute efter att göra en bra bilaffär så finns blåbäret till salu.  Är snäll och ger lite Bloggrabatt endast 6000:-(!!!!!) vill jag ha och om du fixar smågrejer som byter ut låset på förardörren och fixar låset på bakluckan så kan du lägga ut den igen och tjäna en hel del. min mejl är [email protected]


Ska kolla i förrådet efter saker att lägga ut på blocket för försäljning.
Har inte mkt av värde, men många bäckar små, och när jag flyttar vill jag bara ha med mig mina finaste saker. 

Hoppas få fortsätta ikv

mms_img536060568 (MMS)

Hoppas få fortsätta ikv


Jobbar innan kvällsjobbet

mms_img-91121700 (MMS)

Jobbar innan kvällsjobbet


Fotogrefera mera


Phoebe & Colin hösten 2011



Rött löv


Några träd som jag gillar


Påväg till staden



vägen vi tog


Finaste trädet på gamla gården


Kyrkan som jag älskar för dess tak, koppar is the shit!


För att dörren var fin


Här har vi mig och några ofärdiga tavlor
(Tavlan till höger är Mammas födelsedagspresent som hon får i efterskott när den e klar.
Idag fick hon en liten thermos när hon kom och bjöd på middag på MEAT, sjukt gott var det med grillbuffé)


Äkta kärlek mellan mig och Colltroll


Showing of några stadsmotiv *stolt*



Om det är svårt att se bilderna i dessa format så finns miniatyrer nedan, klicka och se..
          

Läs med inlevelse!

Idag har jag kollat på en lägga, I will take it! Om jag får =)
För att fira ska jag, idag, färga mitt hår

Det är ju höst så det blir rött
För nu är jag så himlans trött

på att vara brunette
Ska äta furkost behöver bli mätt


En upplevelse, jag kan ha nämnt förut

Mitt bevis på att det finns liv efter döden..
När jag var liten, så liten att jag gick på dagis. Så minns jag att under en dag spred sig en farlig lek. Den gick ut på att hålla andan så hårt att ansiktet blev alldeles rött. Man liksom höll andan och pressade allt blod uppåt. Dels såg det roligt ut och dels fick man en sorts kick. Minns att fröknarna inte gillade det alls. Ibörjan sa de till, sen försökte de nog med att bara ignorera det för att vi skulel sluta. Men jag var en provoce3rande unge, och bara fortsatte. Sen var dte bara några fåp kvar på dagis och jag minns att jag och Cecilia var några av de få. Vi ställde oss brveid varandra framför Gunilla och en tillf röken som satt vod ett bord och pratade. Så höll vi andan, de ignorerade och vi höll och höll, och jag känd eblodet åka uppåt, känd etat jag behövde luft men envisat höll jag kvar, sen blev dte svart och kallt. Jag stdo plötsligt utanför på trappen och tittade in på hur gunilla och den andra fröken fallit på knä brveid min kropp som låg på marken, jag hade svimmat och samtidigt lämnade jag min egna kropp. Jag stod utanför och tätt mot glaset i altandörren och någon stod brevid mig, och jag minns att min andedräckt bildade rök. Jag hörde Gunillas röst "Sanna, Sanna"  långt långt borta på andra sidan glaset, men det var mer än glas mellan rösten och mig och personen som stod snett bakom mig, det var en helt annan dimension.
Sen blev Gunillas röst tydligare och jag flöt tillbaka till min kropp lika snabbt som jag försvann ur den.

Jag vet bara att jag stod längre utanför än tiden pågick där inne. Jag vet att jag frågade ngt där ute och jag fick svar, men kommer inte ihåg varken frågan eller svaret. Eller var det han/hon/det som frågade och jag som svarade?

Minns att när jag vaknade till så fick jag svara på vad jag hette och mitt telefonnr och min adress. Jag svarade rätt och sen lugnade de sig väldigt snabbt. Vi fick aldrig mer leka den leken.


Det är väldigt mörkt dit man kommer om man går före sin tid. Eller så var det natt och kyligt där just då.
Men det finns ngt mer, det är jag säker på dock betyder inte det att man ska skita i det här livet. Tvärt om, lev så gott du kan vem vet vilken kostym du får nästa gång.. Och kanske ska man inte vara så rädd för döden, iaf inte paralyseras i detta liv för rädsla för nästa.


Jag tror inte religöst, tillhör ingen på det sättet. Jag tror på ngt, jag tror på det som passar mig lixom delar av alla rörelser.. .

Jag tror för att jag vet. Jag vet såklart inte alls hur allt funkar, men jag stod där och såg mig själv. Vore det inte lite för slumpartat att jag drömde det precis då, om ngn nu vill prata bort min upplevelse?



 

Staden väntar

Det finns två ställen som jag lixom kärleksluktar på hundarna, det är på den tunna huden på precis ovanpå långnosen typ 2,5cm från nosspetsen och sen tassarna, åh de luktar så gott om de inte trampat i skit förståss.
Obs. man får bara lukta på en nos som sitter på en hund man verkligen känner, för de är lixom att gå lite över gränsen. Man kan nog bli biten för mindre...

Ska snart ta en promenad till stan med foxarna, vi ska möta upp en polare och ta en kaffe. Hundarna vet inget än, så roligt att få överraska dem med en stadsrunda då och då.
Ska nog ta med kameran och minneskortet =)


Foxterriers, kloka och vackra

Idag är det fredag. Har precis vallat runt hundarna i en massa gula löv, såg det vackra i det. Mobilkameran såg mest sudd.
Jag är sjukt tacksam över att jag kan ha mina gobitar lösa, att de lyssnar på mig och följer mig dit jag går.
Tar det för givet oftast och det är ju dumt. Living the dream iaf med Phoebe. Dock kan jag tillägga att jag får tjata en hel del på henne, nä inte in där i den trädgården, hit nu, gå här osv. Hon tar sig lite för mkt friheter ibland, men hade inte du gjort det då? Om du levde i fångenskap?
Mitt mål med hundarna är att de ska få stockholmssyndrom och inte känna sig som fångade, de ska känna sig fria. Att de gör de det gör för att de vill. Att de har val. Ibland väljer de inte som jag vill, men så är det ju med alla man har omkring sig.

Älskar foxterrier, och min nästa blir nog en brun.

Börjar bli trött

Minnen, minnen.
Tänk allt som finns lagrat i en persons hjärna.
Vissa saker har trasslat in sig och kanske är föralltid dolda, eller så flyter de upp till ytan när man minst anar det.
Man kanske håller ngn i handen och minns en annan hand.
Och det kanske får en att lägga ihop andra minnen, på ett helt annat sätt. Som gör att "nya" minnen dyker upp. Tillslut kanske minnet blir intakt.

Hjärnan förbryllar mig.

Sov gott! Jag ska bara läsa lite i boken. Vad bra den är. The Help asså.
 

Svampsås, biffar, curlyfries o grönsaker

mms_img-69212143 (MMS)

Svampsås, biffar, curlyfries o grönsaker


Feeling the flow

Jag tror faktiskt jag ska ta ett bad nu och läsa i min bok.. The Help (Nice ville, vilka är dessa Svenska "översättare"??)
Medan vattnet fylls upp tänkte jag bädda rent.

Vilket flow jag har idag, inget känns jobbigt -Peppar, peppar!
Nu när jag tog i trä, dvs. knackade i bordet, så trodde vovs att någon knackade på dörren och det blev en hel del moffande.. Visade pedagogiskt att det var jag genom att knacka igen med överdriven armrörelse.. = mer moffande.. ..

Är inte ens trött

Är så glad att jag gick upp och tvättade imorse. Nu är klockan 11 och jag har hunnit med två promenader, tvätt inklusive vikning och instoppning i garderober och lådor! Jag har ätit frukost och druckit två koppar te. Har pratat med Mormor som är hemma igen och lät piggare än någonsin fast hon sa att hon var trött. Hundarna är nybadade.

Har en bra känsla om en lägenhet jag ska se på lördag. De som bor i ettan jag såg tidigare i veckan är villiga att byta, men jag tror jag kommer känna mig trängd i en etta nu. Tvåan är 700kr dyrare men då får jag ett riktigt kök och ett sovrum...
Det är på fjärde våningen oxå, vilket jag tror är högst upp i huset. Hoppas på att få den, om inte så byter jag nog ner mig till ettan ändå.


Yes inte varje dag man hinner äta Före job...

mms_img164035741 (MMS)

Yes inte varje dag man hinner äta Före jobbet..


Jag vill se ut över staden

Kollade på en etta igår, den var fin, precis min förra fast i ett annat hus såklart och andra färger på väggarna.

För höra idag om det blir ngt byte.

Skulle gärna bo lite högre upp, är trött på markplan. Men men får se hur det blir.

Skulle vilja bo högt upp och ha utsikt, det är den nya drömmen. 

Colin fiser mördarfisar och jag dricker te, kopiösa mängder te. 
Phoebe ligger brevid och snusar. 

Jag rör mig, står inte still

Har varit hos terapitanten.

Ville inte gå dit och tänkte först avboka, men så kom jag på att det är ju för min skull jag går dit. Så ja gick ändå. Och det var bra.

Jag gör nog framsteg, och jag fixar för att det ska bli bättre det som är dåligt i nuet.

Tar med mig en sak från henne idag - Det rör sig, du står inte still.

Jag söker ju jobb, jag söker billigare lgh, jag funderar på studier. osv osv

Tar inte upp ngt av mina personliga grejer här, ni får ta det ni får. Och jag ska tänka frammåt inte bakåt.


Om finnar och sömn

Jag klämde inte!
Kan erkänna här och nu att jag är en sån som klämmer för tidigt och jag ger mig inte utan klämmer tills det går hål i huden och sån där klar vätska rinner ut, vad det nu är?? Men de ger fula skorpor som bäddar in finnarna ännu mer, och så klämmer jag mer och mer, sen ångrar jag mig alltid, för hur äckligt det än är med finnar så är det ännu äckligare med stora hudsår. Asså jätte stora är de inte men de är iaf inte snyggt.
Där av utropstecknet i början, känner mig lixom stolt som avstod.

Undrar åter igen när detta med finnar ska försvinna? Vad beror det på? är det sockret i maten som alla pratar om är så farligt, eller är det slarvig tvättning av ansiktet efter att de utsatts för avgaser och annan luftförorening?

Ena dan kan jag ha felfri hud och nästa typ 100 finnar och tusen pormaskar. Är såklart glad att jag får uppleva bra huddagar, men undrar så hur det kan skifta så där?
Kan det vara hormonsvängningar kanske? Eller stress?

Ja nu skulle jag kunna sitta hela natten och filosofera över detta, men det ska jag avstå från för nu är det sov dags, och eftersom man bara får 4,5(samt bara behöver det oxå) effektiv djupsömn (1,5 timme i taget) och resten är REM sömn (som tydligen bara är för den goda sakens skull(??? I doubt it)så ska jag kliva upp vid 9 och då vara totalt utvilad.

matvanor m.m

Jag lever på knäckebröd och te, nästan.. Förutom bregott extra saltat har jag kaviar på brödet, eller ost för idag köpte jag ost. Äter en jätteportion mat per dag oxå. Gör grönsaker i ugnen till maten oxå, broccoli och andra frysta grönsaker. Känner mig asa nyttig.
Idag bestod maten av pasta och tomatsås, med ost som jag smälte ned i. Och till det blev det alltså ugnsgrillade grönsaker, sjukligt gott bara man saltar ordentligt.
Nu sitter jag me den kopp grönt te, bra att rensa kroppen lite. Grönt te sägs ju göra just dte. Vad exakt den rensar ut vet jag inte.
Om man vet att man har för salt diet, kan man kompensera det emd att dricka jätte mkt vatten då? Är det någon som vet?
Jag dricker inte så mkt vatten, men säkert 2 liter te per dag. och saft kan ja dricka hur mkt som helst, lika som Cola. Fast nu har jag uppehåll med coca colan.

Har fått problem hy, nu när hösten tågar in. Hates it =(  till och med kroppen protesterar. Fast jag får ju problem hy i varje årstidsskiftning så det där var väl en överdrift. Samt vid pms får jag problem me hyn, fast det är ett tag kvar till nästa pms. Nu har jag iaf värsta inbakta skitfinnen på  hakan oxå och dne vid örsnibben är mer eller mindre en böld nu. Ska ta ett supervarmt bad och sen skrubba ansiktet klinsikt rent, sen är det klämmdags, nu ska varet ut om jag så ska piersa mig på köpet.


Måndag

Säg dte högt och smaka på ordet, visst är det de vackraste veckodagsnamnet?

Jag har en inbakad finne brevid öronsnibben, det gör ont =(
Och jag har nageltrång på ena stortån.

Bara för att klaga lite lixom.

Är ju ändå måndag.


Bättre sent än aldrig.. Nomnomnom framför ...

mms_img173912407 (MMS)

Bättre sent än aldrig.. Nomnomnom framför datorn.


Om exet

Vi har inte hörts på evigheter och jag tror jag kommit igenom ilskeperioden. Kan inte alla stadier, men det känns skönt!
Jag och hundarna har det bra i vår tresamhet. Ibland glömmer jag bort att jag ens haft exet, ibland saknar jag honom. Men mest är jag rädd för honom. Är rädd för att jag nog aldrig fick se hans riktiga jag. Att han lixom kan ha en sån fasad och kan fejkälska, det skrämmer mig verkligen.

Har insett att det inte blir vi igen och att jag lixom inte vill det heller. Kanske har sagt så hela tiden men isåfall var det inte sant. Jag ville inget hellre än att han skulle dyka upp och göra alltng bra med en stor gest och en bra förklaring för allt, men det hände inte och kommer aldrig att hända. För han hade bestämt långt innan jag gjorde slut att han ville ha det så och då blev det så.

Jag har ältat med alla jag känner t.o.m med folk jag inte känner och det verkar ha fungerat.

Snart kan jag nog inse vad jag fått ut och lärt mig av den relationen oxå. Vissa saker vet jag redan. Jag tror ändå att allt har en mening, det var meningen att det skulle vara jag och exet men bara en kort period.

För mig personligen är det för tidigt att tänka på nästa relation, det får komma när det kommer nu är prio ett att få ordning på ekonomin. Byta lgh är steg ett. Lgh:en är den största utgiften jag har och jag kan nästan halvera den genom att byta till en mindre..
Har kanske ett byte på g. Så de kan gå fortare än jag vågat tro!

Mormor håll ut!

Glömde bort att jag var fri att göra som jag vill och höll på att kvävas utav alla måsten.
Det är höst och sjukt bra väder, men det finsn ingen som kan tvinga en att överdriva utomhustiden för det. Man måste inte.
Och nu har mormor fått en tia (inte en stroke men nästan) och jag blir livrädd.
Hur stilla och lugn man än är kan man vara fylld av stress, och den stressen kan förgöra en människa.
Min mormor måste leva längre, mkt längre för det har hon förtjänat, jag vill få se henne bära omkring på mitt barn en vacker dag.

Mina problem känns som små men skitstora samtidigt, de kan lösas relativt enkelt, men de tar sån tid, jag vill flytta nu och minska mina kostnader nu, inte om några månader.

Då komme rmstena igen, du bord emåla och sälja, du borde plugag och få 2,0 på högskoleprovet, du borde plugga och skaffa ett bra jobb, du borde söka andra jobb och flytta til sthlm,. du borde komma in på konsthögskolan, du borde skriva på boken, du borde börja på den andra boken,du borde sälja bilen,d u borde behålla bilen, du borde ha mer städat hemma, du bord etvätta oftare,d du borde höstfixa i trädgårdarna, du borde sätta upp lappar om lgh:byte, du borde  laga bättre mat, du borde int ehandla så mkt, du borde det och du borde det. Du bord eumgås mer med dina vänner, du borde och du borde.

Sen är jag helt matt och orkar bara agå ut me dhundarna och jobba och sitta vid datorn och sover halva dygnet. Ja det är höst mina vänner, höst i mitt sinne oavsett hur fint väder dte är ute och att man kan gå i bara tröjan, så har jag höst här. Och för att roa mig kollar jag på criminal mindas och är livrädd för när ngn ska komma och mörda mig.

Och till fjärde ska jag ha skrivit avskedsbrev till mina vänner osm valde att dö, för det sk ahjälpa mig att sörja dem och så småningom lära mig leva med attf olk kan göra så, bara gå och dö ifårn allt. Med flit. Och jag ksa vara arg för jag går och bär på massa ilska. Och jag ska läsa upp dte för terapitanten. För om man både skriver dte och läser dte och hör det, så ska man oxå förstå dte.
tydligen.

Nu ska jag duscha och sen se ett avsnitt och sne rasta hundarna och sne jobba, ta ut hundarna igen och sen var uppe lite för sent och sova lite för länge, sne är det söndag.

RSS 2.0