Ett drömjobb

Idag har jag sökt jobb på Skansen. Coolt om jag får det. Vill verkligen för det låter som en underbar tjänst. Guida barn på Lillskansen. Lillskansen är ju den bästa delen med skansen för därfår man vara med djuren och klappa på dem inte bara titta på avstånd, även om det oxå förståss är spännande.
Har oxå kollat in ett hunddagis som söker folk, funderar på att söka det med.

Känner att jag ska ta tag i det här med att jobba med djur. Det som har hindrat mig är att jag känner mig elak mot mina egna djur om jag lämnar dem för att sköta andras. Men de bryr sig nog inte så hårt vad jag gör när jag är borta, bara jag kommer hem igen.
Om jag får jobb på skansen blir det nog dagmatte, eller dogwalker för mina gullhjärtan. Tvivlar på att jag kan få en lgh tillräckligt nära för att hinna hem på lunchen.
Men kollar lgh:er hela tiden, och då och då dyker de upp lgh:er i förorten som jag hamnar som förste sökande på, så hopp finns faktiskt att jag kan flytta till Sthlm inom kort.
Om jag söker till hundskötare så får jag nog ta med hundarna, så har det varit på alla hunddagis jag varit på. Alla tre.


Dåligt timeat

Igår sjöng jag kareoke, sjöng red red wine och mitt i allt kom det en massa rapp som jag inte ens försökte följa med i. Lätt pinsamt menmen kareoke ÄR pinsamt, men oxå roligt och vågade jag det vågar jag väl allt.

Varning för bajs och anant äckel!
Idag är jag sjuk dock. Borde väl inte druckit igår för jag hade faktiskt ont i magen hela dagen, men trodde det var gaser. Mitt i natten fick jag reda på vad det var iaf. Phu haer vad de luktar! Tänkte jag och önskade mig en sån där gladespray i badrummet. Fifan, sen har jag besökt tronen titt som tätt. Och när man inte är frisk i magen så luktar det hemskt, det luktar sjukdom brukar vi säga på jobbet och det var just den lukten så jag har stannat hemma idag.

Har ont i huvudet för har väl inte lyckats återställa vätskebalansen helt.

Så dålig timing att bli sjuk efter en blöt kväll. Är jobbigt nog ändå att vara hemma utan att behöva tänka på skvallret.

Skissar och ser på serie, feeling sick sic...

mms_img-19959010 (MMS)

Skissar och ser på serie, feeling sick sick sick


Pepp

Vaknade jätte sent idag. Eller asså hade ju satt två larm ett vid 9 och ett vid 10.15 så vaknade ju flera gånger, men vaknade av mig själv typ halv 12. Så blev jag irriterad fast än det var själv valt. Kunde ju klivit upp vid 9, men valde att ligga kvar. Jaojao iaf när jag låg där och surade så fick jag sms från Seinab. "Hallå skulle vi ses idag eller?" Shit då fick jag bråttom. Hade glömt det eller var säker på att det var imorn, vi bokade in att ses vi 13 på mackedonken. Så han jag ut ordentlgit med vovvarna. Och dte var en jätte bra promme, två hundmöten, en bordercoliie/berdedcollie blandras,s om Colin tyckte var ltie för stor för att riktigt våga leka med, och sen en tr emånaders asasöt Labbevalp som hette Sam. Åååh vad söt och tjock han var. Såg ut att bli en jätte stor hund av tassstorleken att dömma. Colin tyckte dte var jätte roligt att leka med Sam. Phoebe höll sig på avstånd, som vanligt lilla surtanten.

Sen cyklade jag iväg till stan och glömde plånboks väskan, så fick cykla hem igen. Hundara blev iaf glada när de fick en dentastick att dela på. Vill alltid ge dem ngt när jag går, känns bättre då. När jag kommer hem får de ingenting bara min uppenbarelse är belöning nog ;P

Kommer nog bli en dålig mutande förälder, om jag nu blir förälder vill säga.

Sen har jag och Seinab pratat oavbrutet mellan 13.07 och 16.00 vill håller oss till feminism, politik, samhället och studier. Hon har läst en massa på högskolan och är mitt högskoleorakel. Hon ska oxå lära mig hur man skriver uppsatser egentligen.

Vi håller på och peppar varandra, jätte bra vänn!

Bästa Carro hjälpte mig med hundrastning i...

Bästa Carro hjälpte mig med hundrastning idag =)


Hej mamma vi ville bara berätta att vi skö...

mms_img35951 (MMS)

Hej mamma vi ville bara berätta att vi sköter oss utmärkt och att tanten som är ute och rastar oss inte alls vill ha en pudel längre utan en liten fox:-)


Goddag jag är Emo

Har haft en rätt värdelös dag.
Men Mamam fyller år och dte är ju roligt fast hon är sjuk den stackarn. Sån otur med sina födelsedagar. Själv tror jag det är ödet som säger:L slå på stort kvinna. Det ska va fest och du ska bjuda alla du känner.. Men det är vad jag tror alltså, är ju lite väl känslig för vad jag tror alla öden och karman osv vill.


Och dte är väl kanske det osm ärmitt problem, jag sitte roch försöker få tecken så jag ska slippa allt otäckt som kan hända en människa, men de hjälps inte folk dör och folk våldtags oavsett.  Och jag vill bara titta på serier för jag har ingen ro att måla och då blir jag ledsen och arg.Fäör visst är dte trevligt att njuta av konstformen som ändå serier är idag. Men det kan fan inte vara hela ens liv. Men om man inte orkar något annat så är de bättre att titta opå en serie än att stirra in i en vägg och känna sig dålig.

Mnemen nu får jag sluta jag vet ju att jag gör allt precis allt i perioder. Nu är jag i en serieperiod, smat en t eperiod(dricker 4 jätteglas perdagminimum) då får jag ta det, nästa dag kanske en målarperiod börjar, eller en matlagningsperiod, elelr en träningsperiod.
Nu ska jag ut med hundarna. The light of my life!

Ps. ska nog börja på yoga igen, klippkort style dock inga jävla gymkort som kväver ens sportlusta .ds

Tror jag bestämt mig nu faktiskt

Ibland slår det mig att Shit för bara några veckor sen var jag Sambo. För det känns numera helt overkligt att jag har varit tillsammans med mitt ex.

När jag är levnadsglad känns livet öppet igen. I samboskapet var det låst. Skulle aldrig kunnat komma ifrån Gävle, max till Skutskär vilket hör till Uppsala.. NU är hela Sverige öppet JA t.o.m hela världen är öppen igen.

Nu slits jag mest mellan vad jag ska göra i nuet, ska jag flytta ändå till mindre för att snabbare kunna ta mig till ngn ny plats?? Eller ska jag bo kvar för hundarnas skull? Och skaffa hundluckan?
Nä jag kan inte leva hela mitt liv för hundarna, visst gillar de att kunna gå ut och in, men de är ändå mest inne. Och de vill ändå hellre gå på promenader än att rasta sig i trädgården. Jag ska byta ned mig, för då försvinner ännu ett stressmoment, för höga utgifter är inte bra, och även om jag älskar rymden som uppstod här när hans saker försvann så vill jag hellre ha en etta igen. Trångt och mysigt.

Jag ska låta studierna och/eller konsten ta mig här ifrån tänkte jag. Och med härifrån menar jag Gävle.
PÅ måndag ska jag höra med gavlegardarna hur det ligger till med möglet och hur man får en utredning av sin inomhusluft, om det är problem och de vill dölja det så kanske jag enkelt kan få ett byte till ngn billigare lgh.


Ska oxå skriva byteslappar och sätta upp här och var. Jag får sänka mina krav för verkar aldrig vinna på trav!

Ändrades

Planerna ändrades 70miljoner gånger och sen blev festen hemma hos mig, en liten miniatyr fest. Jag, Malin, Katja och Elias. Men det var trevligt och mysigt. Mkt hundprat as usual =)

Blev rätt lite sömn och jag är lite seg, har just sett en romantisk film så nu är jag lite blödig oxå.

Snart är det kvällsjobb och jag ska för första gången sen våldtäkten cykla hem i mörkret. Men går nog bra.

Nya uppgifter har kommit fram och en person söks som kan ha sett ngt och kläderna som beskrivs får mig att tänka på en person, men de finns väl hundra personer som har vita skor, mörka jeans och svart jacka. Hatar min egen hjärna ibland som bara skrämmer upp mig med sina teorier.
Har oxå läst att personen använde engelska fast de är inte personens riktiga språk. Så sneaky och beräknande att byta språk för att förvilla. Obehagliga människa!

Parteeeey

Spontan fest. Malin hörde av sig och var sugen på öl, så vi skulle ha lite ölhäng här, men sen blev de ändrade planer så nu ska vi ut till skutskär hem till henne och anders. Ska bli jätte trevligt och jag får ha med hundarna så ingen stress hem till dem, får skjuts hem dessutom.

Nu ska jag ändå fortsätta panikstädet som jag började, lika bra att få undan lite skit tänkte jag.

Love hemma fester.

Mörkrädd

Var så sjukt rädd i natt. =( Gick och kollade under sängen och i alla garderober och så där. Jagade upp mig själv ordentligt med andra ord. Sov med en lampa tänd i hallen. Somnade väl kanske vid kvart över 3 nånting och sov till 11. Usch och fy, det är läskigt att bo på markplan ibland.

Drömde om Martin, sötfoxen nr1. Kändes så verkligt och han var ung på nytt. Hoppas han har det bra på andra sidan regnbågsbron.

Tog en fika med Elias innan han skulle jobba, så promenerade vi lite runt stan, jag hade med kameran men hade glömt sätta i minneskortet, jäklarns amatörSanna.
Men vi ska fota en annan dag. Han har oxå en system kamera och vi har sagt i år och dar att vi ska ta en fotorunda nån gång. Är nog inte lika pinsamt att stå och trixa med kameran om man är två.

Nu är vovs hungriga så får väl mata och rasta här nurå. Colin sitter vackert och det är ju hans sätt att berätta att han vill ngt...

Är vi fågna i mörkret nu?, längtar till våren!

Jag har tänkt och tänkt och de finns ingen cykelväg jag kan cykla hem på utan att det blir minst 250meter helt utan bostadshus, nu skedde ju den här våldtäkten mellan flera bostadshus så de är väl falsk trygghet ändå. Jag vill bara flytta här ifrån nu. Har fällt ned persiennerna och tänker låta hundarna rasta sig i trädgården sista svängen som är snart.
Känns så dumt att vara så här rädd, men kan inte kontrollera det, går väl över om ett tag. Har aldrig varit särskillt rädd förut, och är väl inte i större fara nu än alla andra kvällar. Försöker tänka vart man ska bo för att vara trygg, men ingenstans finns somjag kan komma på är helt skuggfri som är helt buskfri och som är totalt fri från psykon. För de har ben som alla andra och kan gömma sig och visa sig vart som helst.

Om man går runt och är rädd och beredd är man ett easy target då, eller är det när man bara lever på som förut som man är det?

Usch är hur som helst otrygg för tillfället. Gick med sprayen i hand en runda med hundaran jag gått hundratals gånger, men aldrig har jag varit så rädd. Att beväpna sig är att lixom öppna upp för tanken att det verkligen kan hända. Otäckt!

Känner mig ensam & mer singel än någonsin!

Våldtäkten

I natt hände det igen, fast det här känns annorlunda och allvarligare. En man kom fram till en kvinna som tog sig hem ensam i natten och skrek åt henne och överföll och våldtog henne. Känns som att det kommer hända igen och igen tills han åker fast. Men innan det kommer det väl escalera och han kommer bruka mer och mer våld.
Det har man ju lärt sig på tv.
Hoppas han lämnar in sig själv och får hjälp och ett hårt straff. För han är nog en mkt sjuk man.

Det finns inget signalement än, eller polisen har iaf inte gått ut med något.
Usch hatar att vara rädd! Tänk att de finns människor som tar ut sinna konstiga issues på oskyldiga människor, sök hjälp för din ilska lixom. Nu är dte månag kvinnor, tjejer och flickor som inte kommer våga eller ens vilja gå ut när dte är mörkt, och snart är dte mörkt mer än halva dygnet. Kul liv =( Blir sugen på att köpa en stor dobbermann och ha den som ständig följeslagare. Men tills dess får det räcka med spray och överfallslarm. Och kanske inte cykla exakt samma väg hem jämt.

Om någon kommer och säger att tjejer inte ska vara ute själva på natten så blir jag fanimig arg, vi ska få gå ensamma nakna om vi fan vill. Det är den som kommer och skriker, överfaller och värst av allt våldtar som ska söka hjälp, för tro mig hjälp finns. Det är bara att säga som det är så kommer hjälpen. Gå in till polisstationen/vårdcentralen/sjukhuset/psyket och säg "ja Hej jag brukar blir arg och våldta kvinnor kan ni hjälpa mig, så kommer hjälpen. 

Sen är det sån dubbelmoral, finns sjukt många kvinnoyrken som kräver att man har obekväma arbetstider. Börjar orkistligt tidigt eller slutar sjukt sent och en jävla pisslön på det. Sen går det runt män och tycker att de har rätt att våldta dem som bara försöker ta sig hem till sitt lilla bo. Skämmes för fan skämms och gå helst och bara dö så du kan brinna i helvetet. För visst är det lite så uppfattningen tycks vara? Lixom att kvinnor som är ensamma minsann får skylla sig lite själva. Och det tanke sättet är farligast av allt. För det kan skapa en illusion hos sjuka människor att det gör det ok att de kan gå och vänta och spana och dyker det upp en kvinna så är hon inget offer utan en som får skylla sig själv och har orsakat den"stackars mannen" att följa hans sjuka lust av makt.

Det är alltid den som begår brottet som det är fel på och som är orsaken till att det uppstod just där just då. Sen hur felet uppstod från början är en helt annan fråga och rätt ointressant just nu. Nu är det intressanta att den här dåren åker fast.

En PMS historia

Igår fick jag ett utbrott på jobbet och smällde i en dörr när jag stängde in mig på toa och grät en skvätt. Idag flödar mensen i min bindförsedda trosa, och snacket får rulla på på världens skvallrigaste jobb för jag är ändå ledig. 7 kvällar i rad jobbade jag, och igår sista så blev jag inplanerad hos den enda personen jag inte går till på hela området(för gud vet hur många gånger trotts lappar och muntligt berättande till planeraren), då försvann mitt tålamod, så kan det gå så kan det gå. Men Fina Sabina tog hand om mig och peppade mig, och alla andra i min kvällsgrupp fanns där. Så ingen fara på taket, och jag fick byta bort kunden som jag inte går till.
Nu har jag skrivit in i kommunikationsboken (en allmanacka där man kan skriva upp speciella händelser för just den dagen så planeraren vet) att: "Mitt namn" går inte till "kundens namn".
Året ut har jag skrivit in det varje dag.

Nu ska jag dricka te och titta på lite mordgåtelösning i Criminal Minds säsong 2, fyfan vad jobbig den där Elle är, Hate her fucking guts. Sämre skådis och karaktär får man fanimig leta efter, men nu har hon skjutit en våldtäcktsman utan att det var självförsvar, så jag tror hon skrevs ut.
Hallelujah!

glömde publicera.. skrevs för 2,5h sen

Känns så skönt att ha aktiverat hundarna och ha bytt all luft i lungorna. Gick långis med Carro och hennes sheltie Bill. Colin rullade sig i grävlingsskit efter endast 50meters prommenerande i skogen (rekord snabbt med andra ord) det var allänt lerigt  på stigarna, så direkt vi kom hem fick hundarna varsit bad. Inte så uppskattat av dem men nu ligger de och vilar i all sin fluffighet.

Nu sk ajag oxå vila lite och jobbar 7:e kvällen irad ikv, sne ärjag ledig två dagar. Välbehövligt! Ska se lite på criminal minds med täcke i soffan och te mugg i handen kakor i munnen.

Hoppas att jag får jobba med Elias ikv då, hoppas hoppas!

Tänkte hålla på det men det tar två veckor...

mms_img975331055 (MMS)

Tänkte hålla på det men det tar två veckor innan jag har beviset i min hand och delad glädje är dubbel glädje.. Jag ska få ett slutbetyg! =) fritt från ig:n och med behörighet till högskolan! Yay!


Mmmm gott

mms_img818834453 (MMS)

Mmmm gott


Wieeee

Jag är så glad som man kan bli tror jag. En sak jag kämpat med i evigheter, som kännts omöjligt att fixa, är nu fixat. (Peppar, peppar!)

Så fort jag kan dela med mig av fotobevis så gör jag det =) =) =)


Nu vänder det, känns i hela kroppen!

Nu ska jag fixa köttbullar, sås och mos, lingonsylt och cocacola.(köpte på vägen hem för att fira, bubbel som bubbel och jags ka ju jobba ikv)

Men ahh lätt att somna nu då

Har inte kontaktat värden angående möglet, men ska. Man måste ju kunna begära någon slags utredning om inomhusmiljön.
Kanske kontaktar hyresgästföreningen först, har varit med där så länge ngn nytta ska man ju ha av dem oxå.
....
Shit nu blev jag nojjig som fan, förr har hyresgästföreningsavgiften dragits på hyran men nu ser jag på min hyra att den extra avgiften inte står med, wtf. Skumt alltså.

Hatar att vara så lätt störd av saker, min granne har verkligen skrämt upp mig, hon sa att hon kännt sig konstigt bemött när hon sagt till värden att hon känner av mögeldoften i de där ventilations hörnen.

Regnet kom på natten

Den här dagen regnade mest bort. Var typ förkyld fram till 15. Hur det nu är möjligt. Sen jobbade jag kvällen och nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara se slutet av Criminal Minds.

Min buss


För jag gillar tydligen bussar

mms_img196607895 (MMS)

För jag gillar tydligen bussar


Bör jag ha panik?

Kollar och kollar, tänker och tänker. Känner och känner, funderar och funderar.

Hur får man ihop allt?

Skulle vilja fråga någon om råd, men litar inte på någon annan än mig själv.
Eller jo kanske på dig?
Har fått info från en granne..
Det är mögel i betongplattan som min lägenhet är byggd på. Hur farligt är det? Går tydligen att vädra bort och de ska vara ngt slags fläktsystem som ventilerar bort dålig luft uppåt i taket(och samtidigt värmen, som jag själv betalar för) det kan hjälpa att vädra.. men som sagt betalar ju för uppvärmningen och det är väldigt kallt ändå...

 Mer än så blir det inte för tillfället.

Ps. Vann ej på lotto .ds


I can't believe it

Skrev ett långt ältande inlägg om mitt ex, men sen klippte jag bara ut det..

Framsteg, framsteg..

Nu ska jag iväg och köpa hundvitaminer bland annat.




Nu är det dags att klä på sig, faktiskt!

Usch blir så ledsen när jag ser tjejer gå omkring i linnen och kortkort när det är för kallt för det. Men man har ju själv varit fjortis och gått med oknäppt jacka fast det var massa minus och ingen mössa för att inte pajja håret.
Men det är ju inte alls sexigt iaf, det är bara sorgligt.
Här om dagen cyklade jag på stan coh hade flera lager av kläder, halsduk och pannband för att mina öron är så känsliga, så mötte jag en tjej som gick med linne och shorts, hon frös det såg jag.
Och jag blev verkligen illa berörd, på den osäkerhet och det bekräftelsebehov som finns i nästan alla flickor, tjejer och kvinnor.

Undra vad hon såg när hon såg mig då? "Herregud hoppas jag inte ger upp som hon måste ha gjort. Jag ska aldrig sluta sminka mig och klä mig snyggt, om jag så ska frysa sönder." Kankse?

Tycker man ska ta bort det där ordspråket "Vill man vara fin, får man lida pin"

Knakse göra om det till "Måste manlida pin är det inte värt att vara fin".

Jaja bara en reflektion. Avklätt är lixom inte snyggt på hösten eller vintern heller för den delen.

Men hade mitt fjortis jag fått läsa detta hade jag väl bara fnyst och knyckt på nacken så hästsvansen svängde och klickat vidare.

Jag vill förtydliga en sak jag har inget emot avklätt i sig bara det är varmt.

Tips från coachen

Jag har fått ett tips som lugnade ner mig.

Colin kansk ehar någon brist efter sin magsjuka, så han vilel äta bajset för att få i sig friska tarmbakterier,s å blev han skitarg för att jag föröskt ehindr ahonom fårn detta. Han kanske blivit extra bajstokig för att fodret inte hålle rmåttet, ska byta tillbaka till högenergifodret. Jag har tänkt att jag int ekan ge det eftersom han inte kan motionera som förr. Han får ju gå långprom varannan dag bara och då är det ändå max 2h som gäller, sen går han kopplat mkt mkt mer än förr. Han blir ju så lätt halt i sin skadade tass så vågar lixom inte hårdköra alls.

Förr kunde man ju gå timvis i skogen. Det positiva är väl att Phoebe och Colin är mer jämna, hon orkar ju inte hur mkt som helst hon heller, men jag hoppas att caniflexet ska ge resultat snart.
Ska iaf köpa ngn sån där fil med bakterier i och sen några vitaminer till Colin, samt byta foder. Så blir det nog bra.

Känner mig inte så lite korkad som inte ens tänkt tanken, jag vet ju att de kan äta bajs för att de har brist på ngt. Men iom att han haft världens rulla sig i bajs streak, tror det var 14 dagar i sträck som han gjorde det, så tänkte jag inte så mkt på när själva ätandet av bajset tog vid. Såg det bara som en escalering av hans äckelhet.

Han har ju ätit hästbajs och kaninbajs och lite andra sorter med, men inte hundbajs.

Tror stenhårt på det här med vitaminbrist nu. Kankse sa Phoebe: Här min sån ät mitt bajs så blir du bättre, så kom cpmatte och förstörde och blev irriterad när han bara följde sin egen mammas råd. Klart han blev arg. Jag tänker fan inte släppa dne här skiten cp-matte.

Ja det är inte lätt att vara hund.


Kände för att ge bort honom till första bästa

Fortsätter att kämpa mot förkylningen. Gör att jag är lite allmänt seg till och från.

Blev ledsen idag för att jag kände mig lite klämcheck och tänkte gå en längre rolig runda med hundarna, så Phoebe fick börja gå lös och Colin i dubbelkopplet, så bajsade phoebe och jag gick dit för att plocka, Colin följde med och dök ner och började äta innan jag han ta upp det, jag skrek Nej (av rent äcklande) och tog tag i hans halsband för att dra bort honom, sa loss. Då svarade han upp och morrade Leo-style. Allting kom tillbaka för mig och jag bara sket i bajset han får väl äta det då äckelhunden, men han fick inte följa med på vår prom, utan jag gick hem med honom direkt så gick jag och Phoebe promenaden, den blev väldigt stillsam. När jag kom hem fick Colin gå ut i trädgården och jag tror han skämdes för han satt vid grinden hela tiden ist för att hänga vid dörren och vilja komma in. Han kanske trodde att nu var det kört, nu var han utkastad för gott..
Vad vet jag?
Men ärligt hur får man hundar att sluta med ett sånt otroligt äckligt beteende? Går det ens?
Och är Colin körd nu, kommer han svara upp och försöka bitas så fort han inte får som han vill nu?

Ibland blir jag bara så less på hundar alltså. Hela mitt liv är uppbundet runt dem och ändå får man en massa problem =(

Skogen <3

Vaknade till värsta skoogsvädret, soligt och klart inga regnmoln på den himlen heller..

Traskade iväg mot gävlebro skogen..
Med två ivriga foxar i kopplena.




Dom älskar skogen och Colin höll sig i skinnet och stack inte iväg och jagade.


Gick och gick och hittade lite små trattisar här och där, sne klev jag in i världens trattis-ställe, svamp svamp och svamp. Lovely!
Fick plocka så länge att det blev jobbigt för knäna att stå på huk så länge.

Gick int elängs stigarna så mkt utan höll mig offroad och plötsligt häönde dte jag stod i en liten oas fylld av gulingar, stora och feta var dom.

Kände att jag fått nog, man skas inte ta mer än man behöver och eftersom jag bokat bastun så klev vi ut ur skogen igen..


Var ute lite mer än 2 timmar..

Resultatet:


Gjorde genast en macka...



Sen packade jag snabbt i hop en påse och stack till bastun, den hade gosat till sig och tempen var på 90grader. Intensivt och kort, men skönt för det.

Men det var väl självaste.....

Hundarna gjorde mig förbannad i morse. Jag gick en liten runda innan jag skulle iväg på ett möte, så släppte jag dem för att de skulle få springa av sig men de sprang inte av sig utan letade upp ngt bajs och åt det. Jag blev skit arg och skrek att de skulle sluta och NEJ och hit och gå, Colin tog en jätte tugga och sprang iväg. Och jag efter och Stanna Cpolin hit, stanna sa jag!! *svordom*

Helvetes jävla skit, kan trög hunden fatta att han inte klarar av att äta bajs för han blir dålig i magen och när han är dålig i magen påverkar det mig som fan! Mitt liv går inte ut på att vara vaken på nätterna för att han är lös i magen. Men det går ju tyvärr itn ein i hans lilla skalle, kopplade dem båda och bara gick hem, sen fick de inte komma in på en gång utan de fick stå utanför och känna sig ynkliga, rätt åt dem små asen.
Men sen fick de komma in så åt jag frukost utan att bjuda, och sen drog jag iväg.

Var hemma igen bara En timme senare och nu har jag druckit te och cvitamin och ätit ngn mer macka, får och vill inte bli förkyld. Nästan alla verkar vara det, t.o.m terapitanten, men jag orkar inte vara sjuk, så jag överdoserar varma drycker så kommer det att gå bra. Willpower.

Nu blir det en kopplad promenad, eventuellt får de vara lösa i backen bara för att jag är snäll.

Kylan kommer

Jag betalar ju för fjärrvärme, men inte fan betyder det att elementen är påslagna. Fick ha dubbla byxor och tröjor igår och satt inlindad i en filt.  Stora minuspoäng till gavlegårdarna för det. Idag har jag ont i näsan, ska skölja den lite tror jag bestämt. Ska oxå börja använda vantar när jag cyklar fram som ett jehu. Vantar är bästa medicinen för att undvika torra fnaisga händer. Det har jag forskat fram själv.


Jag recenserar!

Ska recensera äggmackorna, tet och brickan..

Hårdbrödet var lite ohårt här och där, kanske borde förvara dem i skåpet ovanför kylen igen då. Har haft dem i luckan under ugnen, men nu vet jag att det är inte optimalt.
Det var lagom med smör och lagom med kaviar men aningens glest med ägg, det var för att jag gjorde tre mackor, två är det optimala om man använder ett ägg, att använda mer än ett ägg blir för mkt och då orkar jag inte. Bra med fibrer dock och lite roligt när vissa tuggor är godare än andra gör att man uppskattar äggen mer.

Tet var utsökt, citron med en rågad sked honung. Testa drick te i glas om du inte gjort det, du kommer känna dig internationell och tet når snabbare den optimala dricktemperaturen.

Brickan har jag fått av Mamma, (Tack Mamma! Den du har kvar är ännu snyggare!)

Att använda bricka är att rekommendera det gör att det du ställt på brickan blir godare att äta/dricka, det är forskat på i Uppsala så inga protester tack! Brickan gör oxå att du kan transportera flera ätabara saker och drycker till din favoritmatplats. Du har inget att förlora, börja använda din bricka idag, om du inte har en så vet du vad du skriva upp på nästa önskelista.

Mmm äggmacka är så gott

mms_img470395562 (MMS)

Mmm äggmacka är så gott


Utkrusat..

mms_img156773933 (MMS)

Utkrusat..


Nystart

Eftersom jag är ostabil som människa och har ett sjukligt behov av att meddela minsta känsla i den här bloggen och sen ser ner på mig själv för jag tycker jag beter mig patetiskt, så måste jag göra en ny start någonslags omvandling.

Starting now.
 Alltså i nästa inlägg för det här är oxå impulsskrivet och helt ogenomtänkt.
Ska kommentera verkligheten, bilder, händelser, hundar.

Men är lixom trött på mig själv, orkar itn eupprepa mig om och om igen, alla som läser vet redan att jag mår dåligt och är halvskitzo.

Jag får hålla upp en fasad här tror jag, för jag tror på det där fake it till you make it. Ska låtsas vara lycklig och vips så kommer kroppen vänja sig vid det ist för att älta och älta alla känslor, som jag ändå inte har någon kontroll över eller kan styra det minsta.

Jag tror mina raseri/känslo-utbrott här på bloggen bara håller mig kvar i min mådåligt-ondacirkel. Jaja värt att testa. Får ta all skit hos terapitanten!

Så nu ofokuserar jag på mig själv.

Om någon önskatr läs aom något särskillt, elel rvill ha en recention på något speciellt så är dte bara att skriva i kommentarerna! =D





Försöker

Radera ut mitt ex ur mitt liv, har tagit bort hans nr ur min mobil, samt raderat hela min samtalslogg och hela vår konversation, för att inte kunna höra av mig mer. Sms:ade, ringde och mejlade på facebook i natt, för jag ville ha svar på jobbiga frågor. Fick svar, på morgonen, men inte raka svar för det behärskar han inte att ge. Utan sa emot sig och svarade inte. Sen får han mig att känna mig helt psyko vilket jag till viss del är, men jag vet inte hur jag ska bete mig, hur bryter man sig loss utan att bråka? Hur bråkar man utan att vara elak?

Har blockerat honom på facebook så jag slipper falla tillbaka i dåligt beteende och gå in och kolla hans logg där han bara skriver tyck synd om mig statusar. För nu har han minsann en helt publik logg, så vem som helst kan läsa. Annat var det ju när vi var tillsammans.

Orkar inte med detta, vill bara skrika ut till alla han känner att det inte alls är synd om honom, han bara spelar offer. Han borde gjort slut med mig när hans känslor svalnade. Punkt slut.
Men icke då han lät mig gå och må sämre och sämre tills jag gjorde slut(vilket han bara tyckte var skönt) och nu spelar han offer. Fy fan! Han vet inte ens vilket svin han är.
Mer passivagressiv människa får man leta efter.

Längtar tills jag kommit över allting. min impuls är att bara fly fältet, skita i Gävle och alla vänner jag skaffat här. Börja om någon annan stans. men det går inte, jag får inte för mig själv. Ska stanna här tills jag fixat mig själv i grunden, först då får jag göra stora belsut som att flytta.

Måste måste måste föröska använda alla känslor och vända dem till något positivt. Konst. Men det är skitsvårt, vill ju bara måla svart svart svart. helt svart. Kanske ett mosat hjärta och lite blodstänk kan lätta upp.
Rött och svart är fint ihop.

Vart var jag jo hundprom. . . .

Att umgås

Igår fikade jag med Sara (och gullhjärtat bjöd) sen gick vi hem till henne så jag fick träffa hennes gullkatter, satt hos henne och snackade. Idag har jag powerwalkat med Seinab från söder runt hela boulongern, har aldrig gått hela det var vackert!, och tbx till söder. Tog en och en halv timme.
 
Kul att vara lite social =)

Det är terapitanten som tycker jag är för osocial för mitt eget bästa, och det får jag ändra på, är ju en social varelse egentligen.

Jobbig process att återskapa sig själv. Men två steg fram och ett tillbaka, för mig ändå frammåt i längden.

Ska träffa terapitanten i eftermiddag oxå. Det blir bra.

Nu ska jag ut med hundarna en sväng, på morgonpromenaden hittade jag en golfboll kastade den tre gånger och tåv av gångerna apporterade Colin den. Duktiga lilla hund.
Får se vad vi hittar på denna prom?

Mmm vad gott det var med gryta!




Miss effektiv har vaknat

Känner mig duktig, har fått en massa gjort idag.

Bland annat pratat med en studievägledare. Ska nog försöka fixa iaf allmän behörighet, om inte slutbetyg. Får se, har möte med henne på Torsdag.
Vill ha vägarna öppna om jag nångång ser en framtid i högskolestudier. Vore exmpelvis roligt att studera utomlands! Så om jag någon gång hittar värsta skolan och värsta programmet då vill jag inte vänta en herrans massa år för att fixa behörighet.
Dessutom mår jag dåligt över och känner mig alltför whitetrashig som inte har ett slutbetyg. Det ger mig mindrevärdeskomplex, och det vill man ju inte leva med.

Har fixat kompisdejter oxå. En ikv och en imorn.

Pantat burkar!

Gått 3km kopplat och 2km okopplat med foxarna.

Aja kan inte räkna upp allt, för jag har varit så effektiv :P

Nu ska jag laga en gryta. Har vart och köpt fänkål och allt.

Namnamnam

mms_img981859065 (MMS)

Namnamnam


Vi går 3an i hemlingby =)

mms_img172709556 (MMS)

Vi går 3an i hemlingby =)


I told me so

Såg slutet av en serie, bara säsongsavslut men ändå ett slut och det var fyllt av kärlek och hopp. Jag blev sugen på att vara kär på det amerikanska sättet.
När jag var liten drömde jag om USA, det är drömmarnas land. Och jag kan fortfarande längta dit.

Om det någon gång händer ska jag tänka tillbaka på den här dagen och så ska jag säga till mig själv - Jag visste det!

Ett bad och sen hopp i säng.

Utan hajar

Ja det var den jobbkvällen. Tyckte jag gjorde ett bra jobb. Nu ska jag vara ledig i två dagar.
Planen är att måla och hålla ordning på hemmet. Kanske möblerar om. Är sugen på att måla vitt, det kanske jag redan sagt? Men de ska jag ju inte göra nu, de får bli ett senare projekt.

Världen känns vidöppen igen, jag kanske ska passa på att flytta utomlands om jag klarar av att spara ihop alla pengar jag tror jag ska kunna tjäna in. Ett varmt land utan konflikter eller kriser, om de nu finns sånna? Samt utan människosugna hajar, för om de är vågor vill jag surfa!

Aja orkar inte planera framtiden just nu, magen har knorrat sen 7 så jag ska mata mig själv.


Boklyssning

Har ätit mackaroner och korv. Studentmat. Eller det kanske bara är mackaroner och ketchup som är studentmat?
Oviktig tanke!
Det var iaf gott.
Te på det och boklyssning....

Sov ikapp

Sov och sov och sov. Klev upp 9 och bestämde mig för att gå en riktigt lång promenad med hudnarna, så jag åt frukost innan, en knäckemacka och te. Men så kom jag på att jag hade en tid hos terapitanten vid 10. Så vi var bara ute en halvtimme, men de regnade så hundarna verkade nöjda ändå.

Cyklade till vårdcentralen och satt i väntrummet med alla andra vilsna själar. Bläddrade i en bok om historisk konst och fick lära mig roliga saker. Men det behåller jag tillsvidare för mig själv.

Sen var det min tur och vi pratade i en timme. Nästa tid är på onsdag.

Nu har jag cyklat hem och nu tänker jag göra en latte.


Kort inlägg för en gångs skull

Har jobbat, gått med vovs letat och inköpt mat, mötte exet och vi var civilicerade.

Nu soffmys med vovs framför en förhoppningsvis super bra film.

Finaste Mia Skäringer

Haft en rätt dålig dag p.g.a en usel natt då Colin behövde gå ut hela hela hela tiden. Sen när han väl lugnade ner sig behövde Phoebe gå ut och kräkas, bara för att.

Tog mig igenom dagen och sen kom kvällen och jag insåg att jag överlevde även det.

Och desutom fick jhag se Mias framträdande som jag alltid velats e och ångrade att dte aldrig blev av. Tack svt och tack mig själv som betalar tvavgiften, även om jag är sen varje gång eftersom ni aldrig trotts alla mina samtal inte klarar av att flytta fram faktueringsdatumet till dne sista ist för att ah dte mitt i månaden, då jag alltid alltid är pank. För vissa är sparor och vissa är slösor,d e fick jag lära mig av lyckoslanten, tack snälla lyckoslanten för att jag i tidig ålder fick veta hur jag skulel leva mitt liv. Tack för att jag när jag valde godis på lördag ist för skrammel i bössan, oxå valde hela min framtid. Ni kunde välk haft en sparslösa, då kanske det hade varit jag idag.

Nä nu ska vi int ebli bittra mitt i allt.

En litewn prom och sen en liten sömn så gör vi om allt imorn..

Nu blev det ngn slags motorspor thär på tv:n, tänk att alla manliga hobbies, hur triviala de än må vara alltid blir til världsevent. Visa dte på tv helst när ni kör runt runt o en låtsas skog, det är bra tv!

Kompensera sen med att låta petra mede vara med på ett hörn i alla övriga program så har vi fyllt kvinnokvoten för det måste manjuh,man vill ju inte vara bakåtsträvande.

Näe jaghar faktiskt aldrig gett Petra en chans, hon var säkert en fantastisk dansare. Det finns plats för henne, tänk hur mkt manlig skit det finns på tv, klart vi kan ha en lite halvkass kvinnlig komiker oixå. Nu får jag ge mig.

Lika dant som de finns tusentals rättstavare i bloggosfären,d e ifnns plats för en slarvskrivare som mig oxå. Alla får plats.



Min lilla hemlis

Jag har sjungit i badkaret. När vattnet fylls på kan jag tryggt sjunga hur högt jag vill. Jag älskar faktiskt att sjunga. När jag är ensam. Hemma, i bilen, i tvättstugan eller ute i skogen.

Ibland spelar jag in med mobilen, det är generande och exalterande på samma gång att lyssna på sin egen röst.

Godnatt!


Så långt borta!

Ännu gymnasievän har fått sitt andra barn. Blev så otroligt glad för henne och hennes familjs skull. Men alldeles för snabbt blev min lycka för dem utbytt till sorg för min egen del. Familj och barn är så otroligt långt borta för mig.
Orkar inte ens gå in på det. Får väl sluta hänga på facebook kanske.
Eftersom alla bara lägge rut sina bästa bitar, blir jämförelsen för stor. Jaja man sk aint ejämföra, men vem fan gör inte det? ärligt. Hör så ofta(och har själv sagt) saker som Jag bryr mig int eom vad folk tycker/tänker/säger..  men det är ju bara önsketänkande...

Äh tar ett bad och läser lite i The Help. Att jämföra mg med en svart kvinnas situation i Amerikanska södern på den tiden då många vita inte ens ville använda samma toalett, kanske gör att mitt liv känns lite mer oki igen.

Imorn ska jag jobba jobba och jobba, gud så skönt!

Så går det om man äter alla skit man kommer över!!

Jobbdagen gick bra, först gick jag med Venna på fm, sen cyklade jag hem och tog ut vovs, träffade en liten schnauzer tik som Colin busade med. På em gick jag med Rebecca.
PÅ lokalen bjöds det på pärontårta, så det var ju gott. =)

Cyklade hem och stannade på konsum krysset för lite inköp sen hem till vovs, Colin hade både kräkts och skitit inne, stackarn. Inatt väkte han mig och jag släppte ut honom i trädgården han var lite lös, han bajsade oxå på morgonen även då lite diarré aktigt, på lunchen med, så trodde det skulle vara lugnt men icket.. Gav bara några få pluppar till mat för att se om hans kulle kräkas igen och det gjorde han på prommenaden. Så nu blir det ris och buljondiet för hans del. Phoebe är bra i magen hon. Han har väl fått i sig ngt gammalt äckligt eller bara bara ren skit??.

Lilla skrutthunden!

Nu ska jag skura golven och diska sen fixa lite käk och bara ta det lugnt hemma för imorn blir det 11h jobb (med två raster) Så nu håller alla tummarna för att det blir en lugn helg!!

Blåbäret

Nu står bilen där den ska, i garaget.

Har tackat exet för hjälpen.


"Ärren berättar var vi har varit, de bestämmer inte vart vi ska."

[*Vem som sa det får ni googla själva, jag tog det fårn facebook.]

Skulle egentligen ha suttit hos terapitanten nu och pratat, men hon är sjuk satt de blev inget.

Så jag får ha en egen terapistund, tänkte måla utan plan, utan bild. Men först ska jag bajsa och efter det ta ett bad.

Har börjat få lite extra jobb nu iaf. 6h på lördag 7-14. Jobbar även kvällen så blir en delad tur där då, men har ju en timmes lunch och sen två timmar mellan dagen och kvällen, så där får hundarna sitt. Inte optimalt, men heller inte ngn världskatastrof eller ngt vanligt förekommande för mina älsklingar. 

Ska lägga in mer tillgänglighet på timepoolen.
Nu ska jag fanimig ha pengar.

Jag ska jobba ikapp och komma ikapp. Vet att hundarna stöttar mig.

Funderar på att ställa av bilen. Måste offra något och det är nog en bra kompromiss, är ju faktiskt dyrt att ha bil. Och jag har ju garaget att låsa in den i tills bättre tider. Har talat i evigheters evigheter om att ha vinterhjul på cykeln. Det har jag råd att skaffa om jag låter bilen stå, och jag gillar faktiskt att cykla, det är gratis och det är motion. (Tänk att folk betalar för att motionera inomhus, idiotiskt egentligen! Många av dem sitter oxå inne hela dagarna på sina jobb.)
Har nästan bestämt detta nu. Skatten kommer ju inom kort, vore värt att ställa av bara för att slippa bara det.

Ikv ska jag få hjälp att förflytta bilen iaf, förhoppningsvis startar den med kablar, annars får man väl bogsera den.


Djursjukvård

Idag ska jag börja ge Phoebe hennes nya medicin.
Hoppas dne är bra!

.......
Helt sjuk grej hittade ett stygn på Colin igår....han blev halt igår och jag kikade på tassen, det var två knölar på motsatta ställen av den nya "simhuden" eller vad man ska säga-delen. ställen, som han reagerade på och en liten liten blå sticka på den ena, förstod att det måste vara ett inbakat stygn som kroppen nu försökte stöta ut. Drog lite i stickan med en pincett men det var inte lätt, knuten verkade ligga mitt i. Gick lätt att pilla sönder knölarna det var som finnar nästan, lixom porösa.. Höll på och pillade och drog länge. Tillslut fick jag ut en bit från varje sida. Och Colin stuttsade runt och åmade sig länge. Han var jätte duktig och sa inte ett knyst medan jag höll på, och låg snällt kvar. Tror han fattar att jag hjälpte honom.
Men sen kliade det en hel del förståss. Har tvättat med klorhexidin, men han har slickat en hel del.
Ska hålla koll på det.

Hemskt juh att stygnet satt kvar så länge, tur det var av den moderna sorten som inte huden kan växa fast i. Men huden kunde tydligen växa runt den dock..


Lite så där lagom kryptisk på morgonen

En gång i livet stod jag inför ett val. Då valde jag fel. Var feg och oberedd.
Men det ledde ändå till någonting fint.
Är lycklig över att ha en riktigt god vänn.


Mornmorn.

Har sovit en timme itaget i natt. Gått upp och kissat en miljon gånger, drack väl för mkt cocacola.

Nu sippar jag på en latte, den är så där, men igår fick jag till en sjukt god en.. Man lär sig sakta men säkert. Det gäller att få skummet precis som man vil ha det och ha mer mjölk än man tror. Inte 50/50 som jag kört annars.

Har fått en dag extra till. 7-16 på torsdag. Det blir 12h extra med kvällen jag tog igår. Skönt att ha ett jobb verkligen! Extra skönt att ha ett jobb man är bra på.
Jag deppar inte på jobbet, eller bryter ihop heller, det finns inte tid. Och där har jag en tydlig roll. I den rollen är jag trygg och där kan jag vila.

Eller vila är att ta i, det är ju fullt ös medvetslös tills man får gå hem oftast, ngn paus här och där i en trapp visst men men.
Men vila från mig själv menar jag. Vissa dagar är jobbet förjävligt eftersom vi är lägst i vårdskalan så finns inga resurser inte heller för de som styr över oss, de gör att planeringen är som den är och man kastas hit och dit, klart det är jobbigt och det tär ibland. Klart det är jobbigt att vara anställd när det ska sparas och sparas och de avskedas och anställs om vart annat.
Men alla jobb har sina brister och sina fördelar. Jag får röra på mig och vara utomhus på arbetstid. Jag känner hur många gulliga pensionärer som helst och blir varmt mottagen nästan vart jag än går. Får komplimanger dagligen, och blir bjuden på smågodis här och där, en kaffetår här och en bulle där.  Kan inte ta emot varje gång, då skulle man väl rulla fram :P
Jag har en hel del helt fantastiska kollegor. Jag får känna hur stressigt det än varit att jag gjort ngt bra varje dag/kväll.

Det bara kommer

Jag måste sluta spåra ur vid minsta motgång. När det ändå händer tänker jag inte logiskt, jag bara agerar och låter känslorna flöda. Terapitanten kommer hjälpa mig att hjälpa mig själv. Det blir värre innan det blir bättre, har jag hört.

Önskar jag kund ehålla bloggen utanför, men det är min ventil, och fast jag skäms för en hel del som jag spottar ut här så får jag leva med det. Jag hatar att stå naken inför er okända och kända människor. Men jag älskar att ha en riktig dagbok.  Och tro mig jag har försökt att skriva i en riktig dagbok alltför många gånger, och jag har testat skriva i worddokument oxå men dethåller aldrig. Jag har bloggat sen 07!


Jag är privat här men jag har ändå privata saker kvar, jag ger mkt men inte precis allt. För mkt av mitt onda säkerligen, men men är dte dte som kommer ut så är dte det som blir dokumenterat.

En vacker dag kanske jag lär mig skriva det ist för dte.

Natti natti

Coca cola

livets bryggd..
Ska cykla iväg och köpa lite tänkte jag, efter att jag gått en sväng med le vovs.
Längtar efter att känna hur bubblorna river i halsen, då är det gott att leva!

Mamma, min fina mamma..

Oroade henne med mitt inlägg, hon tror att jag mår dåligt för att jag hela tiden lever på marginalen och att min stress över det gör mig mer olycksdrabbad.
Så hon tyckte jag skulle gå och köpa ngt gott, lite godis. Hon har stoppat in pengar på mitt konto och jag började gråta igen när hon sa det.
Sen tyckte hon jag skulle göra en latte. Jag sa att de aldrig blir bra med mina hemma gjorda, då gav hon mig rådet att inte skumma så hårt och sen låta det stå ett tag och bara ha lite kaffe i. Hon har svar på allt min Mamma.

Förlåt att jag oroade dig, det vill jag inte göra!


Godis, coca cola och latte.

Det komemr gå bra.

Hur jobbigt det än kan vara ibland så är det en övergående känsla.

Sjukt

Det gick rent åt helvete.
Hann inte tanka innan och stod med motorn igång länge länge, sen stägde jag av för jag tänkte att tänk om bensinen tar slut? Sen startade inte bilen när det var vår tur.


!


!

Jag fick ngt råd att sätta i 4:an och fick putt hjälp men batteriet var totalt dött och den fittiga bilprovaren sa Vi brukar inte ta in bilar om de inte startar av sig själva.
Jag sa attd et aldrig hänt förr, men hon bara seglad eiväg till nästa...

Så jag gjorde det enda jag kunde komma på jag gick ut och smällde igen bildörren och lämnade biljäveln kvar och sen gick jag hem och grät hela vägen. En riktig hulkande tyck synd om mig själv gråt.

Frågade Varför ihelvete allt jävligt händer på en och samma gång. Orkar fan inte mer.. Gick och försökte tänka ut ngn bra tröstmat ngt som skulle få mig att inte vilja dö på fläcken. Men kom inte på någonting.

Gick där och bara vände bort blicken vid möten för jag kunde inte sluta gråta, tårarna bara sprutade, var så jävla arg på mig själv att jag inte fattade att jag borde åkt omkring i en halvtimme eller ngt och laddat batteriet har ju bara åkt små svängar hela månaden. Så jävla arg att jag stängde av motorn och satte igång bilen gång på gång. Helt jävla fitt dum i huvudet. Men först stod det en polisbil brevid och då kom jag på att man får väl bara tomgångsköra i en minut, stängde av, sen såg jag att de stod och tomkörde osv osv sen kom jag på de med att bensinen skulle ta slut. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAgggggghhhhhh
Så jävla trög i huvudet och så dum!!!!!!!!!!

Har aldrig hatat mig själv så mkt, grej läggs på grej och nu har jag ett berg av saker att hata mig själv för. Mitt liv är en jävla soppa, jag slet lite blad av ett stackars träd och skrek i mitt eget huvud vad gör jag för jävla fel??? jag förösker vara en bra och god människa vad är ditt jävla problem och syftade på de högre makterna.. 100meter senare möter jag två Jehovas vittnen som är ute och vandrar och delar ut häften, tog emot en tidning gör alltid det..
Och vad får jag läsa??
Titeln:


VEM STYR världen?

huvudartiklar:

Vad är orsaken till all ondska?

Vem har världen i sitt våld?

Världens härskare avslöjad





Allt är alltså djävulens fel. Den jäveln.


Jag tror ju på tecken och sånt.. Är inte det en jäkla slump att jag möter två superreligösa män efter att ha gått och ifrågasatt min plats på jorden, och undrat om jag inte bara borde skita i allt??

Ja det tycker iaf jag..


Joo just det..

Imorn ska jag iväg och besiktiga bilen. Snälla gode bilguden gör så att blåbäret klarar sig igenom utan anmärkning!! Sänd oss en tanke vid 9.40 -10:05 där emellan någon gång borde dommen läggas..

Ska upp i tid och köra varm den lille, och skämmabort med en biltvätt och så där. Gå igenom allting fast än de är för sent att göra ngt.

Fröken skjut upp allt tills det är för sent, gör ingen besviken.


Han syntes inte ikv men som ni ser...



kommer man kunna få se honom någon annan dag i rutan, för han gick vidare =) såklart!

Alexander Ospino Munther


OMG Yes Finally!!!

Nu händer det grejer. Alex ska vara med i idol, eller jag hoppas iaf att idoljuryn ser hans talang. Jag hade äran att höra honom sjunga Cher acapallea för hundra år sedan.. Gick väl i 8:an kan jag tro och vi var hemma hos Issan  (Alex stora syster) i Högdalen och vi ville att Alex skulle sjunga för oss, men han var för blyg så han stängde in sig i deras rum och sjöng så man fick världens gåshud där man stod och tryckte mot dörren för att höra så bra som möjligt. Visste redan då att han skulle bli en superstar, har alltid undrat när han ska stiga ut i rampljuset och nu äntligen sker det.

Måste här med följa idol slaviskt, räknar kallt med att han ska gå vidare. han måste!! Ska försöka dela med mig av länken snart..

Lyxsallad

Jag lever på lånade pengar, men lånar iaf av mig själv. Kreditkort. Men jag aktar mig noga för att hamna i lyxfällan, believe you me.
Det är mitt företagskort men jag tror man får göra så om man har enskild firma.
Idag känner jag mig lite låg och lite illamående, för att hålla sjukdomsorosmolnen borta så köpte jag sallad som tröst. Och märgben till hundarna. Idag ska jag iaf jobba extra. 5 timmar ikv. Halleluljah att jag fått lite extra.

Jag har inte städat än, bara ätit frukost, och kollat på internet. Har letat upp ljudböcker som jag ska lyssna på när jag målar. Blir låg av att tiden bara rinenr iväg, all min lediga tid, tror jag sover ungefär 80% av min lediga tid. Jag älskar att sova men det ger mig oxå ångest. Jag överanvänder ordet ångest. Men skit i det du.

Mat gör mig glad, speciellt god mat. De sålde kräftor till nästan halva priset men de var ändå för dyrt 199:- och det stod kort datum fats de gick ut sista augusti?? De borde fanimig vara gratis då snål ICA.

Fick avstämning på självscanningen idag, jag får en jävla ÅNGEST när man står där och väntar på at se om man råkat glömma scanna något, jag har aldrig glömt (Peppar peppar, ta i trä) och så heller inte idag. Så varför får jag panik då? Jga står ju lugnt och snällt och väntar men helst vill jag bara kräkas. Är så otroligt rädd för att det ska bli fel. Och ändå är jag ju svin noga plippar allt innan jag lägge ri påsen, bord eint eoroa mig. Men ibland könns oron som en garanti för att det ändå ska gå bra.

Lika med jobbet om jag inte oroar mig för att missa saker kanske jag helt plötsligt börjar missa medicin eller kunder.

Jag oroar mig oxå för att min oro ska leda till demens. Må jag i såfall bli lyckligt ovetande om mitt tillstånd och vara sjukt positiv och inte arg och ilsken som vissa.

Nu sallad med stekta champinjoner och stekt snackpaprika, för i sallad finns ingen oro, de kan man äta i lugn och ro. Och just min sallad tycker jag är godast.

The Help av Kathryn Stockett

mms_img-79836134 (MMS)

The Help av Kathryn Stockett


Ständigt ska man städa

Nämen om man skulle ta och avsluta det man påbörjade igår?

Jag städade hemma igår, iaf halvvägs. Har disk och skurning kvar.

Har varit ute med vovs. Det är det första jag gör när vi alla vaknat, eller först får de mat.

Vill ut i skogen och plocka gosaker, men vill oxå måla både tavlor och hemma hos Mamma. Får se vilket alternativ som vinner efter avslutad städning såklart...

Har börjat läsa en mkt lovande bok, bäst i år skulle jag tro. Inte för att jag läst ihjäl mig i år direkt men men men.
Bild på den strax.


Om jobbet mest

Kunde byta till mig mitt favvo schema och fick jobba med min favvokollega Elias.
Vi jobbar så otroligt bra ihop och får ofta beröm från vårdtagarna för vårt lugna sätt och bra samarbete.
Känns inte som ett jobb sånna här kvällar. Fina fina gamlingar =)
Nu har hundarna ätit upp så nu ska vi ut och vandra..

Bland de äckligaste!

Ska rensa avkloppet till handfatet på toan. Blä vad äckligt, bäst att göra det innan bastun alltså. Är nog exets skäggväxt som slammat igen vattenlåset, rutten hårväxt är bland det äckligaste jag vet. Hår överhuvudtaget som inte sitter fast på en kropp längre äcklar mig.

Bara att göra det och få det överstökat.


Sjukt kul

Colin rullade sig i skit igen, hur länge ska dte hålla i sig? Och kommer jag tappa tålamodet? Nä jag tror inte det, han blir ju så glad när han får rulla sig och så jobbigt är dte inte att duscha honom, dock tror jag att det blir en "ond" cirkel, det verkar töntigt att lukta människorent och det verkar supercoolt att lukta bajs.

Men nu var det inte det vi skulle tala om, utan om att jag ser på en sån rolig serie, har tipsat om den förut Parks and Recreation.  Första säsongen är bara en presentation av konstiga karaktärer, andra säsongen lyfter och tredje är fenomenal. Nu har jag sålt in den så  bra att ingen kommer orka titta och jag kommer få behålla den här roliga roliga serien alldeles för mig själv , mwahahahahaha (ondske fullt skratt).

Nyss kom det in en (statist)Lokalbo och sa till Typ chefen på avdelningen:

I read a sign that said Don't drink the sprinkler water, so I made a cup of te of it and now I got an infection. 
Chefen lyssnar inte utan bara undviker lokalbon, som bah:

Are you listening?? Sir are you aware there's waste in your watersystem? Hello??


hahahaha . 

Aja Jag tycker iaf att det är sjukt kul, minspelet gör ju allt men de kan jag inte sitta och beskriva.. Måste titta vidare =D

Snart är bastun varm då ska jag sitta och filosofera och läsa Canis tidningar.




En oromantisk film

Såg en bra men felkategoriserad film, den stod under Romantik men borde stått under Ondska. Som vanligt när jag ser eller läser något bra tror jag att det är sant, eller asså baserat på sanning.
För bra för att vara påhittad är den, Never let me go.
En rätt seg film som innehåller noll action. Men som jag säkert kommer ha i bakhuvudet länge, länge. Om det inte hänt, så kunde det lika gärna ha gjort det, eller så kommer det hända.. Mänskligehten verkar ha lika mkt ondhet som godhet. Och de som har pengar kan rationalisera sig till nästan vad som helst..

Finaste Phoebe

mms_img212678689 (MMS)

Finaste Phoebe


Tänk att kunna ligga bekvämt på stenplatto...

mms_img-18948111 (MMS)

Tänk att kunna ligga bekvämt på stenplattor, de vore ngt det..


Har läst del 2 och ska nu bläddra igenom d...

mms_img179924246 (MMS)

Har läst del 2 och ska nu bläddra igenom del 1.


Frågade jag en vän på msn

är du aldrig rädd för att du ska leva ensam resten av livet? är du aldrig rädd för att den där stora äkta kärleken inte existerar, att det bara är kemi i hjärnan?

tänk om det bara finns lust och att man bara kan vara kär i kärleken, om allt är en illusion.

usch.. jag är iaf väldigt rädd.

ska genast se en till film..
..........

Väntade inte på svar utan gjorde som jag sa, startade nästa film..

Men sen pausade jag och gjorde detta inlägg.

Svaret var inte publicerbart..


Romantik

Åh vad jag längtar efter att bli kär igen, förstår att det kan ta tid.
Men man får önska sig vad man vill.
Jag vill bli sedd och älskad, se och älska tbx.

Gick över en mörk fotbollsplan med hundarna och det är stjärnklart, tittade upp och önskade mig kärlek och romantik och massa mer. Lycka och framgång..

Nu ska jag se romantisk film.

Glucosamin till hund

Jag ska köpa glucosamin till Phoebe och undrar om någon vet vilken som är dne bästa sorten. Har du ngn erfarenhet om bra märken som kan rekommenderas. Vill även vet avad som är skitdåligt och som bör undvikas.

Vet du ngt så snälla hjälp mig!

Phoebe börjar bli gammal och jag vill attt hon ska leva helst 15 år till!

Känns som en tråkig dag

Igår natt hade jag så himla intressanta drömmar,lite läskiga här och var men väldigt intressanta oxå, det var stora galloperand ehästar, det var snabba medeltida skepp, snabbare än motorbåtar som la ankar mitt i stockholm vid ett okänt torg, det kom fram en man och ställde sig väldigt nära mig och tittade mig rätt i ögonen och jag förstod att hon stod så så länge för att jag skulle minnas och känna igen honom för framtiden. Om de är kärlek eller att jag ska måla av honom? Ja det vet jag inte, men det var på riktigt jag var någon helt annan stans!

 Så jag la mig med spänd förväntan igår men vaknade och insåg besviket att jag inte drömt ngt minnesvärt alls, så jag beslöt mig för att sova vidare. Var inte ritkigt värt besväret dock. Drömde jobbmardrömmar i ngn timme, sen klev jag upp strax före 10..

Hade missade samtal från svenstavik????? What? Why? ringde upp för jag ville veta vem fan som ringer mig så tidigt och sen en timme senare. Men fick inget bra svar, lät som ngn byggaffär?? Varför i hela fridens namn de sökt mig får jag väl aldrig veta.

Skit irriterande.

Timepool fortsätter göra mig jävligt besviken, har satt upp mig som tillgänglig förmiddagar då, jag jobbar kvällar, men får bara erbjudanden om hela dagar, som att jag kan eller vill jobba från 7-21.45 med en rast vid 11-12?? Nej tack idioter.

Kommer aldrig få några extra timmar känns det som =(

Eftersom jag är fast-deltidsanställd borde jag få de extra timmer jag vill ha och sen får de skicka ut resten till timmisarna. Finns ngt som heter Las, lagen om anställning... men de verkar inte företaget jag är anställd hos veta om =(

Ska prata med min gruppledare och fråga om jag kan tacka ja till de dagar jag får så får de lägga ut mina kvällspass på timmisar sen??

Riktig torsdagsmat blev det..

mms_img804104703 (MMS)

Riktig torsdagsmat blev det..


Tog 3:an efter jobbet

1,5h från dörr till dörr. Gick till Hemlingby med hundarna och där gick vi 3:an och sne gick vi hem igen. Colin har fåt bada varje dag dnehär veckan, elelr duscha rättare sagt. Lilla skithunden, men han älskart så det är bara att dusch aoch duscha och fördelen är att det inte blir så mkt hår överallt i lägenheten. Men nu är schampot slut, så idag tvättade jag honom i såpa.

hade en jätte bra jobb dag, gick på dubbelgångs schema med Hanna och vi hade bara tre kunder på hela dagen. Önskar alal kunder var beviljade så mkt tid. Det var dusch och utevisstelse som gjorde att det bara blev tre kunder så ostressat att jobba och faktiskt ha den tid det tar att göra allting =)

Nu är jag hungrig, så ska fixa ngt att käka. Hundarna fick äta innan prommen.

Juste på spåret höll vi på att bli påsprungna av en ekorre som höll i ett grönt ekollon, den bara frös i farten och jag med, hundarna har noll koll, så ouppmärksamma, men jag och ekorren såg varann sen försvann den lika fort såg den skutta upp i ett träd. När den var som närmast var den 30cm från Phoebe 1m från Colin och 50cm från mig! Alltså från mina fötter inte från mitt ansikte som me foxarna, kanske sa sig självt?

RSS 2.0