Sitter medan andra envisas att stå. Ska le...

mms_img174694109 (MMS)

Sitter medan andra envisas att stå. Ska leta upp en toa nu tror jag... London nu rå...


Sitter och väntar på sushi... Flyger om en...

mms_img115465712 (MMS)

Sitter och väntar på sushi... Flyger om en timme..


Tror den är klar nu. =)

mms_img530469296 (MMS)

Tror den är klar nu. =)


Älskar den här tavlan.

mms_img192225228 (MMS)

Älskar den här tavlan.


Adrenalin

Jag och Simon tog fincyklarna till Hemlingbybacken och körde ner för mowntainbike-downhillbanan 2 gånger. Jag får värsta spaghetti benen av adrenalinet det ger att cykla neråt i skarpa svängar över höga hinder och ner små stup. Vilken kick! Blev helt svettig av att cykla rundan upp för berget efter att ha cyklat ned för banan fast än jag bromsar och till och med stannar helt där det går på eller mellan vissa gupp.
Älskar det! Känslan är knappt beskrivbar. Motion som ger kickar är bäst.
Är lite likt känslan när jag åkte snowboard i vintras. Gillar utmaningen, är ju skraj som tusan ska gudarna veta. Men när man vågar är man på ngt vis ett med allt. Och det krävs att vara helt med i nuet och koncentrera sig på att ta sig ned smidigt och säkert.

Efteråt cykla vi in till stan och köpte varsin latte och satte oss på en fin plats vid gavleån och drack i solskenet och tittad epå vattnet. Sen cykla vi genom boloungerskogen hemåt. Kom ut bakom fotbollsarenan den är gammal och vacker och några vill riva den andra vill bevara den, men det är en annan fråga det.. Iaf så var det fullt med folk för nu spelas match Djurgården mot Göteborg. Jag hejar på DIF. Hejar alltid på sthlm om det går. Men jag som skriver denna blogg är inte fotbollsintresserad över huvudtaget. Så nog om det.

Det var en härlig cykeltur. Måste skaffa googlekonto och börja med appar så jag kan visa upp mina rundor på en sån där snygg karta som jag ser folk använder.
Tänk om det gav samma kick att utmana min teknikrädsla som att susa ned för berg...

Tänkte lite på min bok idag. Måste skriva vidare på den snart. Men nu har jag ju iaf målat. Fan va det flöt igår alltså. Fantastiskt. Tänk om det var så jämt, jag tror det kommer, tycker jag skapar mer och fortare för var år jag håller på.
Det viktigaste och samtidigt svåraste är att sätta sig och börja. Att våga trycka ut färg som kanske torkar innan den används. Våga slösa. ..Brukar börja med att hitta rätt lyssningsmaterial. Ljudböcker funkar bäst just nu. När jag väl är igång kan jag måla i vilken ljudmiljö som helst. Kan inte ha hörlurar tyvärr, blir stelare i rörelserna (kanske inbillning men får ändå ont i öronen efter 50min såatte jag har fler ursäkter..)

Bibloteket är min vän! Har lyssnat klart på Tårtgeneralen och den var bra. Mkt bra. Gillar Filip och Fredrik, de har bra berättar röster och ofta intressanta saker att säga. Lyssnar även på deras podcast.
Nu har jag börjat på Djävulen bär Prada, bokversionen verkar väldigt bra.

Sen trycker jag ut Titnium white, svart, cadmium yellow deep hue samt primärfärgerna blå, röd och gul. Dessa färger finns i allt jag gjort, men sne har jag massa andra färger som jag blandar med eller har som dom är. Sen kör jag bara på från foto i datorn. Tar kompositionen filtrerar och ändrar färger gör det till mitt eget. Hur vet jag inte. Man ser ju vad som funkar och vad som måste flyttas eller ändras.
Tar mkt kort under hela processen för att se hur det ser ut och utvecklas.

Ljus och färg är viktigare för mig än linjer.



Små fix kvar..

mms_img-16757676 (MMS)

Små fix kvar..


Harry Potter Town


Här är en miniatyr av tavlan jag jobbar med just nu.. arbetsnamnet är harrypotter town dvs london..
Har målat sen 15tiden tills nu.. paus för hundproms bara.
Skönt att få ngt gjort. Ska försöka köra tills den är helt klar, men man vet aldrig hur det går..


tbx ti penslarna...

... .. .......

mms_img709089280 (MMS)

... .. .......


No bakis

Är inte ens bakis. Illa, riktigt illa. Så gick dte med den karatefyllan.. =9 näe men det var jätte trevligt igår. Och man ska väl vara tacksam för sitt enastående ölsinne..

Åt rester sent i natten och drack en halvliter cola, klart man vaknar pigg som en lärka dagen efter då.

Har redan avrit ute med hundarna så nu blir det dagen andra långtoabesök och sen fixa påfyllning av mat i magen och glo på en film.

midsommarafton


jag har sprättat en bacardi breezer melon nu ska jag göra en tårta...

Midsommar blomsterbukett -ett, två eller t...

mms_img-63084949 (MMS)

Midsommar blomsterbukett -ett, två eller tre ord?


Blommor ska jag ha

Har testat alla klänningar med olika tights och strumpbyxor men ger upp, det rä för kallt för klänning och kjol idag. Kör med jeans och linne ist. Jeansen är lite för tighta och jag hjar knäppt upp knappen nu efter pannkakslunchen. Kanske får byta till mjukisbyxor inom kort.
Har ont i magen idag. Mens jäveln. Kör utan värkisar, man måste vara snäll mot levern. Särskillt om man planerar en karatefylla.Då räcker det med det jobbet, låter levern slippa paracetamolet idag.
IOM att det regnade heeela DAGEN IGÅR SÅ RÄKNADE JAG (sorry cl me oflit) kallt med att det skulle vara sol och värmebölja idag. Trots yr.no och smhi sa annat så räknade jag kallt med att vädergudarna älskar mig och mitt all in midsommartänk. Menmenmen det är lugnt det.. Jag storstäda hemma igår så det är helt oki med hemma häng.

Vi eller rättaresagt Simon har hjälp våra vänner malin och anders ur nöd, de hade glömt köpa öl igår och idag är ju allt stängt. Men simon fixade det. Han kände en som köpt på sig alldeles för mkt. Så snart åker vi och dealar öl :P

men först ut med vovs och plocka blomsterr..

Bilar är roligt att måla

mms_img182591424 (MMS)

Bilar är roligt att måla


...

mms_img174884329 (MMS)

...


Ska skriva inköpslista

mms_img137127223 (MMS)

Ska skriva inköpslista


En bil ihörnet

mms_img136017183 (MMS)

En bil ihörnet


Lånat

Tog cykeln till centrum och besökte lilla bibblan. Lånade två ljudböcker. Djävulen Bär Prada och Tårt-generalen.
Tårtgeneralen är på 6cdskivor och speltiden är 6h24m.
Prada boken är på 13 cd, så de kanske är 13h då?? Står ej på förpackningen så...



Bossypants

Colin gick rent på vår morgonrunda. Inget haltande.
Jag måste sluta hoppas på att han blir fullt återställd. När jag tänker på alla pensionärer som har problem med gamla skador, kan jag inte förstå hur jag kunde tro som jag trott. Men klart man önskar att om man opererar bort skadan så ska det bli bra, men en tå mindre är ändå en tå mindre och de tår som är kvar kan inte användas helt enligt hur de är konstruerade, trampdynorna slits annorlunda och då måste ju lederna i tårna oxå belastas fel eller iaf annorlunda.
Tänk dig att du naturligt belastar yttersidorna av dina fötter och helt plötsligt ska du gå och belasta innersidan. Då får du säkert ett annat slitage i fotleden samt knäna kanske tom höfterna.

Jag måste vara glad och tacksam för att han är så bra som han är, att han är så glad ändå. Ge upp alla tävlingsdrömmar och se honom som en sällskapshund.
Målet måste vara att lära honom ta det lugnt och gå lös och strosa ist för att susa omkring på högsta växeln.
En utmaning större än ngt moment i lydnad.
Nästa utmaningen är att ha dem båda lösa på detta sätt. Phoebe strosar mest när hon är lös och Colin kopplad men släpper man Colin är det full gas på båda.



Jag lyssnar på Tina Feys Bossypant, tänker måla.
Hoppas jag lär mig att skissa i skolan som börjar i Augusti, då slipper jag måla så mkt fel. Ibland kan jag tycka det är härligt när motiven får flyta omkring och hitta rätt, men de är inte bra för produktiviteten. Lätt att känna hopplöshet att det aldrig blir klart och risken är stor att man tappar självförtroendet lite när det ser som sjukast ut.

Någons om skaffat personbevis nyligen? I dagens moderna samhälle trodde jag elegetimation was the thing..


Vaknade vid 13

Och insåg att vi alltså inte skulle vara vid Grönan 12 då de öppnade, så som planerat. Okioki trist. Men kände ändå en lättnad. Ville inte lämna bort Colin när han har ont, inte ens till Mamma. Det vet man väl själv att man mest vill vara hemma och vila då. Jag ger Colin lite meta calm och avvaktar. Men kanske är det så nu att han helt enkelt aldrig kommer klara av ett normal aktivt liv. Han kan ta en hel dag men med konsekvenser dagarna efter. Eller så har vi gått för fort fram ändå. Ska avvakta nu som sagt, men tror ett rehabsamtal kan vara bra inom kort. Och kanske tala om vid behovs medicinering, vilket jag redan tjuvstartat med.

Vädret var tydligen ostadigt oxå. . .

Vi åkte till stan sent på eftermiddagen, tänkte bowla. Glömde ta med tamponger så vi gick in på HM, hittade lite saker, så helt plötsligt hamnade vi shoppingmode och gick till en massa olika affärer, rea överallt, Jag hittade jeans för 45kr och en söt klänning för samma pris. Dagens fynd.
Många böckar små dock...
När vi väl kom iväg till bowlingen var plånböckerna lätta :P
Bowlingen hade sommarstängt visade det sig. Meh! Det är inte sol jämt och alla tål inte ens solen. Oproffsigt, ge ngn ungdom ett somamrjobb och ha öppet året runt damn it. Aja vi gick till en mexicansk restaurang och åt oss proppmätta, drack en god mörk öl(se facebook).
Sen cyklade vi hem. Hundarna har käkat och jag har daTAt så nu blire en kortis i området.

I går

Igår fick hundarna följa med på fallens dag, vi var där i 3 timmar. Det var massor av folk och många hade med hundar, blev några trevliga hundhälsningar =) Colin och Phoebe var mkt uppspelta och Colin drog mkt. Han överansträngde tassen så pass att han började halta redan mot kvällen. Jga jobbade ju men Simon berättade.

 Efter jobbet åkte vi till båtklubben för Simon var båtvakt mellan 22 och 05.
Hundarna var med och de tyckte dte var roligt faktiskt. Finns en jätte trevlig klubbstuga så vi åt kött och potatissallad och kollad epå film, hundarna fick vara lösa i början när vi var ute men Colin rullade sig i ngns diarré så efter det var det dubbelkoppel på honom. Tur nog hade jag med en handduk och dusch finns i klubbstugan. Syntes att Colin var helt slut efter dagens äventyr men han haltade på ändå där inne i stugan. Fast mest låg han i soffan precis som Phoebe.
Ingen kom och störde ordningen på båtklubben och jag höll mig vaken hela natten. Simon somnade till på slutet. Jag var helt inne i svts uppdraggranskning och uppföljningsprogrammet om göteborgs kravallerna. (Hemskt att polisen får smussla så med bevismaterial och komma undan. Det som gör mig mest ledsen är att om det är så här hur ser verkligheten ut på andra håll i världen? Samhället samhället samhället, det är vi och våra värderingar trodde mitt naiva jag en gång. Men de är någon annans värderingar som styr och jag känner inte alls igen mig eller någon jag känner i hur allt sköts. )

Sen såg jag Erik och Mackan, de försökte tjäna pengar på att köpa och sälja en bil men gick back, De mötte oxå ngn rik spritkung från england. Han var typ miljardär och en av de rikaste i england. Han verkade vara en riktig snuskgubbe och vid ett tillfälle fanns det två mkt unga flickor med i gubbensbil, han verkade ha köpt dem. De trodde oxå Erik och Mackan och säkert tvteamet, men de filmad ebara på och låtsades som ingenting, de kanske är bra tv. Dokumentärt och allt. Men tänk att vara de tjejerna och sitta i en snuskgubbesbil,(han är väl 35-45 år äldre än dem. ) Så kommer de ett gäng med kameror de filmar dme de filmar gubben de intervjuar honom. Vad upplever de, vet de vart de är ens? Vet deras föräldrar vart dom är?
Jag tycker det hade varit utmärkt tv att försöka prata med flickorna fråga dem hur gamla de är vad de gör där etc. Gubbens reaktioner är väl bättre tv än att två programledare viskar sin upprördhet in i kameran men fortsätter lisma för miljardären, eller??
Vill tillägga att de redan visat miljadärens smutsiga hem och äckliga sovrum. Speglar överallt och massa band. Nu låte rjag pryd kanske, men om jag var typ max 16, kidnappad och prostituerad mot min vilja så skulle jag inte vilja hamna hos en sån farbror som har råd att leka tills han tröttnar.

Oki oki jag har ingen aning om hur de ligger till, men troligen är det värre än de jag skriver. Jo troligen värre.
Just därför borde de iaf ha frågat, de hade ju kameror och allt där, de var inte första filmdagen så de kunde ta risken.

Jaojao efter fem körde vi hem och kom i säng så vi sov vid 6 halv 7.

Surast i stan

Får trottsa PMSen idag och bege mig till Älvkarleby och va me på fallens dag. Hundarna och Simon ska med. Simons Mamma oxå. Även malin, Anders och Ella ska dit.
Vaknade med helt svullna ögon, har väl gråtit i sömnen. Förra veckan satt jag ju och slogs och vevade med armarna i sängen, mitt i natten till hundarnas och simons förskräckelse. Vi hade sett en halv skräckfilm innan vi somnade och mitt stackars undermedvetna hade väl problem att hantera situationen. Snart börjar jag väl nattvandra oxå. Länge sen jag kände av PMS så här starkt har lixom små klramper fast jag inte ens fått mensen än. Och humöret är rekordlågt. Helst vill jag abar gå och lägga mig och vänta på blodfloden. De hänge rpå kanten just nu. Får väl sätta på en binda för säkerhets skull. Inte så bra att köra upp en tamåpong om de dröjer en två dagar till tills Den behagar komma.

Tycker synd om Simon som får ta de största smällarna av mina aggressioner.
Vet inte vad jag ska ha på mig och vi åker om 5minuter typ. Stress.

Så det var allt från klagosanna den här förmiddagen.

googla fgallens dga om ni undra vadfan det kan vara---

No fishing, men har ändå en regnbåge i kylen såatte

Såg Scream 4 igår, vart rädd men inga mardrömmar vad jag minns. Blev inget fiskande imorse för vi vaknade sent av regnet.... Är väl bäst att fiska då men vi tänkte os smatsäck och båtmys, inte klibbiga regnkläder och fuktigt bröd. Ska dock åka ut och tömma båten och låta vovs springa av sig längs dalälven.

Fräs

Tog hundarna till skogen idag. Gick dit och vi stannade till på bruks på vägen hem och tränade, gick mkt bra.
Orkar inte skriva mer för jag känner av PMSen och är på ett jävla humör, så kan inte berätta om ett komiskt hundmöte vi hade, får ta det imorn om humöret tillåter. Just nu känns det som jag kan sprutaeld, draken i mig är vaken om man säger så.

Lycka!

mms_img40042901 (MMS)

Lycka!


Tänk hur mkt skit det finns i världen

Tog ut hundarna en sväng.. Gick över en nyklippt plan och där passade Colin på att rulla sig i lite prima skit av allra bästa stank. Gick hem och duschade honom nogrannt, passade på att duscha Phoebe oxå, när jag ändå var i farten och dessutom redan blivit nedstänkt. 
Ibland tror jag att Colin rullar sig när han känner att det börjar bli dags för ett bad.


Regnet kommer och går, himlens gåra färg består

Idag hade jag och Simon tänkt åka till Grönan men de regnar ju så vi skjuter upp de till måndag ist för då har Kalle Baah spelning där. Ja då får man lite mer för slantarna =) Första dagen på min semester oxå så det känns ju toppen.
Hoppas på lagom bra väder och lite folk så vi hinner åka allt (allt jag vågar) innan konserten.

Håller på och målar medan Filip och Fredrik pratar, lyssnar på deras podcast och jag älskar dem. Ljuvligt att lyssna på deras samtalande och deras raljerande om då och samtiden. De ÄR myten om sig själva i den här podcasten.
När jag lyssnar på ngt riktigt bra då kan jag koncentrera mig. Än så länge är det mest flammigt med färg men se ger sig jag kommer hitta dragen. Nu måste den torka lite och jag unnar mig att påbörja något nytt.



längre och längre

Klev upp före 10 idag, bättre än igår med andra ord, för då slog jag upp ögonen först typ vid den här tiden. Nu har jag och vovs gått morgonprom, hade tänkt ut en lagom rastningsrunda men vid ett vägsjäl visade båda foxarna tydligt att istället för att svänga höger och hem ville fortsätta frammåt och gå lite längre, så då gjorde vi det. Älskar sånna promenader, ibland blir de bara längre och längre.
Så nu var vi ute i tre kvart istället för i 20min som jag först tänkt. Nu skriker min mage efter mat så det är bara för mig att lyda.

Lyssnar på filip och fredriks podcast meda...

mms_img949936125 (MMS)

Lyssnar på filip och fredriks podcast medan jah jobbar me taxtavlan.


11

Vaknade så sent.. Inte bra inte bra.. Menmen sen jag klev upp har jag hållt igång. Först prom me vovs och sen ringde jag till konstskolan och kollade om jag kunde hämta hem mina arbtesprover. Det kunde jag fast lite senare.. Sagt och gjort åkte till ica maxi och rättade lottoraderna. Vann typ en hundring så det var ju roligt. Sen hämtade jag tavlorna. Köpte oxå nytt material. 6 nya dukar =) och 4 nya penslar =)

Besökte oxå konsum påvägen hem och köpte färskt bröd och avokado m.m ska göra lyxmackor. Jag svär vid gud att jag är bättre på att göra mackor än de flesta leverantörer och Caféer en vacker dag ska jag ha ett eget mackmärke. Ska bara lyckas som konstnär först och bringa in feting cashen sen tar jag tag i mackföretaget =D

Ska koka kaffe nu så jag kan hålla tempot uppe.


Ja tack

Jag kommer tacka ja till platsen. Tror bara det är nyttigt att ha för mkt att göra.
Dessutom får man ju en egen arbetsplats på köpet. Ett eget hörn i en stor atelje som man delar med de andra eleverna; gissar jag efter vad jag sett när jag varit där på kroki.. 
Kommer bli oerhört aktivt och hektiskt för mig. =)

Har en positiv känsla i hela kroppen, tror på detta.

Funderar på att parkera/pausa min enskilda firma. Driva de som hobbyverksamhet tills jag har råd att ha revisor alternativt läser på och får råkoll på hur det verkligen funkar. Har egentligen massor av folk att fråga som erbjudit sig att svara på frågor, men jag vet inte vad jag ska fråga om och tycker det stjäl tid och framförallt oro.
Tror man kan vila företag faktiskt. Känns som de bästa..
Sommarens stora måste blir att ta tag i företagsbiten. 
 

Nu kallar Tax-tavlan.

Tänker micra kaffet först.

En timmes måleri är bättre än noll.
/SaMaLo


12 juni 2011

Vaknade 06.06 snoosa till 6.36
Cyklade iväg 06.48
Jobb 7-16.15

Fritid: inga tider..

Cyklade hem, mobilar undertiden.
Hem till hundarna Glädje!
Matregn i höggräset. Fyrbenta gillar att äta ute precis som tvåbenta.
Prom.
Cykla ti stan och åt middag med älsklingen. Vi fira ett år ihop genom att äta kött och dricka öl på Cheers.
VNID!
Hamnade dock för nära några andra och kände oss obekväma precis som de verkade göra. De fanns så många lediga bord så satt vi så tätt som att vi sex vart ett sällskap fats de var 4 i deras och 2 i vårat. akward. Så när vi käkat klart tog vi våra öl och satte oss i baren.
Detta var första gången vi åt ute på¨riktigt, vi har bara käkat på vägkrogar och snabbmatsställen ihop. Men de här gör vi nog om. Snart.

Hem och träna vovs. körde igenom lydnadsprogrammen i köket/hallen.

Badat 41,5 grader.
kall dusch efter.

Nu är det snart läggdags, hundarna är ute på baksidan och pressar ut en sista nattkiss.

Imorn börjar min sista jobbvecka innan semestern.

Eftersom himlen sett ut så här och jag job...

mms_img143957769 (MMS)

Eftersom himlen sett ut så här och jag jobbat dagar tycker jag att jag gjort rätt som försummat bloggen.


Kom in på konstskolan

Bollnäs folkhögskola Landstinget Gävleborg
Vi har glädjen meddela att du antagits som elev på Konstskolan i Gävle årskurs 1.
( OBS! Lite konstig mening^^) 

Yay!
Fast det var få sökande är jag glad. Jag kom in.
=)
Måste kolla med jobbet att de är oki om jag bara jobbar kvällar i veckorna.. Sen måste jag tydligen skicka in ett personbevis. Töntigt, onödigt nästan skitnödigt. Eller fullständigt normalt? Kära någon vem vet?

Träning

Har målat och ätit och nu ska vi ut med hundarna. Jag har kycklingbitar i en liten påse och klickern i fickan. Det vankas lydnadsträning.
Ska visa ettans moment och samtidigt visa Simon hur de funkar med tävlingsledare.

Det kommer bli mkt godis och många klick.

.......

mms_img153080546 (MMS)

.......


Eller ingenting alls

Nu sitter jag och laddar lite, tänker mig en kväll i måleriets tecken. Jag kommer få ångest om jag haft två lediga dagar och inte utnyttjat tillfället att måla.
Men nu tänker jag mig som sagt att jag ska måla så då blir det inget problem.

Måste komma igång bara. Vad får mig i rätt sinnesstämning idag då? Radio- ne för mkt reklam, spotify - nej slutar bara med att jag letar texter och ska sjunga med, eller så blir det spontandans. Ljudbok - har ingen på lager. Eller jo har ju Harry Potter - men är på 5:e? omlyssningen. Not in the mood!

Film i bakgrunden då? Hmm försökte det igår med Änglagård andra sommaren, men de gick inte.

Jag kanske ska testa köra solo. Bara ha tvättmaskinens vibrationer och fåglarnas sång i bakgrunden.

Sen när Simon kommer hem kan han få vara dj.

Foxtacklingar

Gick en härlig långsam prom med hundarna, satte mig på en parkbänk i Andersbergs centrum. Sen hittade vi en fotboll i en buske längs gångvägen och Phoebe spelade lite boll. Hon kan dribbla rätt bra, Colin tröttnar eftersom han dels hade dubbelkopplet på och dels tycker de är roligare med bollar han kan bita tag i och bära på och skaka ihjäl om han skulle få feeling. Dessutom är det roligaste att tackla MammaPhoebe när hon i fullfart ska springa ifatt bollen.

Det är lite jobbigt med Colin faktiskt. Han verkar inte fatta att Phoebe är gammal och är stel i leder och muskler. Han springer rakt på henne i full fart med sin fulla kraft ofta hinner hon undan delvis iaf men ibland är det riktiga pangträffar och båda rullar runt. Jag brukar ropa på henne så att hon ska se att han kommer, men inte alltid hon lyckas finta bort Colin.


Drama på låg nivå

Ett Otrohetsdrama har skakat om bland kollegorna på jobbet. Hatar otrohet! Jag har mått dåligt fast jag inte varit inblandad mer än som vän till en av huvudkaraktärerna.

Sen jag fick min nya mobil så har dte varit kaos i telefonboken, efternamnen står först på vissa och har försvunnit på andra. Vilket inneburit att jag blandat ihop mina nära och kära och skickat konstiga sms till en släkting med samma namn som en kollega. Haha typiskt mig.

Anyway så har det stormat ordentligt två dagar nu men nu verkar allt över och jag hoppas jag slipper höra mer om den person som jag anser vara ansvarig för att ha sårat, lurat och utnyttjat en av mina bästisar.

Vid två ska jag och Jennifer möta upp Elias och bjuda honom på tröstfika. Det kan han behöva. Snällaste killen.

Nu blir det snabbdusch och sen ännu en prom med vovs innan cykelturen.
Kanske ska klämma in en lunch med Petra oxå, men vi får se om vi hinner.

Ps, är bättre med UVI:n men känns fortfarande av i slutet av kisseriet, Aouch! men mkt mera kiss och klarare. Intressant va? Borde utvecklat de där va? :P

UVI

Usch inge kul att ha UVI eller början på det iaf. Jag tror ju att de kommer försvinna så fort jag fått ner mitt lilla jokkpaket.
Jag har aldrig haft en äkta UVI vad jag vet, eller alla är väl äkta men aldrig haft en som jag behövt behandla bort med medicin.

Har sett Änglagård och ska se Änglagård andra sommaren.

Jag hatar män och deras "uppfinningar"

Det är väl själva fan att allt ska fuckas upp jämt!!!!!!!!!!!!

Köpte en slangjävel med en mass ajävöla munstycken tror ni att det passar till någon av kranarna. Nejnej dte vore ju för jävlöa enkelt att något man klöper i en killaffär ska fungera på en gång. en omöjlkighet, killaffärer är uppbyggda så attd te krävs50besök ungefär för att få en pryl att funka. Det h'är var mitt försök att vara husligmen i helvete att jag testar på dte igen satans jävla skit

Men vi klagar inte!

Vi kunde knappt sova i natt, det var så varmt, ändå hade vi satt upp myggnät och ställt upp fönstret samt hade vi sånt där himmelsängsmyggskydd. Jag tror det var himmelsängsmyggskyddet som gjorde det, dte kändes för instängt på ngt vis.

Nu ska jag åka till jula och köpa en vattenslang. Sen till maxi och köpa lite tranbärsjuice, sved lite när jag kissad eimorse och sne vart jag kissis igen tryp direkt såatte då äre bara jokk som gäller.

Nationaldagen

Jag klev upp vid kvart i tio. Drack en kopp kaffe och kikade lite på datorn. Simon tog vovs morgonpromenad redan innan jag ens vaknat. Kändes lyxigt.
Tog cykeln till Ica vid 11 tiden. De har ett apotek där och jag skulle ha avmaskning till både mig och hundarna. Det gör ju dvrägbandmask och alla med hundar bör avmaska nu. Det kan vara bra för människor oxå att avmaska sig. Men när jag fårgade om avmaskningsmedel för människor så undrade apotekaren vilken sorts mask jag hade?? Det vet väl inte jag, förhoppningsvis inga alls.
Jag berättade om att jag stet på tv att det var väldigt mkt mask bland hundarna ihela Sverige och att vissa sorter smittar mellan hund och människa, hon hade aldrig hört talas om detta. Hon tyckte jag skulle uppsöka läkare innan jag köpte ngt maskmedel och sen sa hon att dte ändå inte fanns ngt medel för dvärgbandsmask. Då kanske det inte var den masken som de pratade om då men jag orkade inte ta diskutionen längre. Om någon hört ngt så kommentera det snälla.

Efter det handlade jag lite mat. Fast inget som jag orkade fixa när jag kom hem. Nä ist tog jag mig till stan och köpte Sushi dagen i ära. Strunta i sillen och ta Sushi till fest som till vardags. Tänk om man kunde bli sushisponsrad.

Kollade på sista avsnittet av Big Brother. Det avsnitt som jag aldrig kunde se innan Finalen. Jag livebloggade ju lite igår. Lite tunnt, men det var en tunn final. Det var kul med vissa klipp men de gick så fort allt och intervjuerna var råkorta. Menmenmen...

Köpte Svenska jordgubbar för 40kr, mitt sätt att hylla Sverige. Har oxå lyssnat på Nationalsången och sjungit med körde lite andra klassiker oxå.

Jobbade kvällen och råkade bränna tungan på hett kaffe, men de går över tills imorn fast det är ju jobbigt tills dess..
Väl hemma tog jag och Simon och cyklade en sväng för det var sån härlig ljumm sommarkväll över 20grader. Cyklade upp på Hemlingbyberget och körde lite i MTB banan ner för backen. downhillcross nånting. Jag körde  i delar, vågar inte hela, åkte halva backen störtlopp och fick sån fart att jag åkte plant jätte långt innan jag vågade bromsa.  SEn cyklad ejag upp halva backen igen och tog slutet i sektioner oxå. I slutet av sommaren kanske jag vågar köra hela, dte är svinroligt. Var helt full med adrenalin blev skakis i benen, sne var dte rätt tungt att cykla hem men dte var dte helt klart värt. Bergochdalbana känsla =D


Hemma tränade jag lite med hundarna och Simon passade på att borsta den vovve som vilade för stunden. Körde lite fot-träning och lite Fjärr.

Nu ska jag äta en halv Pizza och se på tv.
Och skrapa en triss.



Vinnaren är

Simon!!!!

Han hoppar upp och blir super gla!!

 

den som går först är...

....


Martin


alla gamla deltagare tror att Simon vinner.. Nu står d eju mellan han och peter såatte..

BB

De visar alla gräl och utbrott..
Man får se deltagarnas reaktioner i en liten ruta i hörnet.
Efteråt skrattar alla och katerina och roza får kommentera =)

De tre finalisterna har fått se alla större världsnyheter på stora skärmen. De blir chockade.

Alla relationer visas upp och man får se lite hångel och guppande täcken. Mkt Rodney.
Rodney säger attd et är hemskt men ser glad ut. Sanna är där och de är nu bara vänner.

De blir en stel intervju med alla som haft relationer med varandra. Dock blir inte Annie intervjuad.



BB finalen

De har visat höjdpunkter i från hela säsongen, och Annie, rodney, sara och Katerina har intervjuats på stora scenen. Annie har fått en makeover och var värsta sminkad, kände först inte igen henne. Chrille har sugmärken på halsen och lyckades tjuva till sig en kram av Gry =)

Nu uppträder Jean banan..

fuck it

blogg.se är medvetna om problemet och varnar för att det kan hålla över hela långhelgen. Får se om jag helt plötsligt slutar tycka att det är sjukt tråkigt och jobbigt att föra över bilder från mobil till dator.

Mobil med touchscreen är grymt överskattat särskillt när man ska använda kameran. Vad är det med mobiltillverkare och kameror, peakede de verklgien för 5-6 år sedan. Då had ejag världen sabästa kamera i min mobil. bara 5mpix men de dög verklgien. När mnan tryckte på kanppen tog mobilen kortet. Det är allt jag somn kund begär, menicket sa nicke, de sk akomma fram rutor och mäta och ha sig, på helt fel objekt oftast oxå. Fucvk you alla tekniktillverkare, dte ska vara enkelt, jävligt enkelt. och br avore omd e fanns en svarar knapp för de gångert manhar ett svettigt pekfinger då går dte inte att svara kan jag meddela. Ibland funak ritne knapparna heller. Man kan trycka sig fördärvad på telefon ikonen men ingen telefon dyker upp. Helvetes teknikjävlar. Tar våra pengar gör dte bara.

MMS

Nu äre problem med mmstjänsten igen. Som vanligt i framtiden.

igår skickade jag ett kort på gröntgräs och swmå söta vita blommor, ett kort på vad jag åt ti middag och sen idag en bild på en skylt och blåhimmel i bakgrunden. förhoppningsvis dyker de upp så småningom.

Har jobbat 7-11 nu blir det promenad med vovs.

Idag blir de varmt mina vänner

mms_img-41459763 (MMS)

Idag blir de varmt mina vänner


Jag och Simon cyklade en mil i underbar na...

mms_img-28160795 (MMS)

Jag och Simon cyklade en mil i underbar natur och nu är jag så hungrig =)


Bra gjort

Har dammsugit och skurat golven.
Berömme rmig själv offentligt..
Bra Sanna!

Är på jobbet, sitter och väntar på en farb...

mms_img-42707205 (MMS)

Är på jobbet, sitter och väntar på en farbror som ska komma hem från sjukhuset.


Lycka kan vara ett märgben

mms_img-80756906 (MMS)

Lycka kan vara ett märgben


Konst

Hatar när man glömmer spara och publicera inlägg. Som jag precis gjorde. menmenemen
har varit och lämnat in 7 arbetsprover till konstskolan idag. Nästa vecka får jag ett brev på posten som berättar om jag kom in eller ej. Sen får jag hämta hem tavlorna igen. Lovely. Är så tomt på väggarna här hemma nu. jag har börjat me dett tax projekt, målar av Simons föräldrars taxar. Men nu ska jag se på filmen som jag tänkte bröja se vid 11 men andra grejer kom ivägen.. nuäre dags.

Vilken variation

Svensk sommar i ett nötskal. Idag är det ingen som behöver vara avundsjuk på Gävle-vädret iaf. 12grader, moln alla over och regnvåt asfalt.
Det blir vilodag idag. Skönt! Film och soffmys.

Känns nästan overkligt att det var så varmt igår. Det blåste otroligt mkt och ändå blev det så varmt. Brände mig nästan i ansiktet, iaf på näsan.

Nä nu äre dags att gå en liten runda.

RSS 2.0