=)

mms_img165341114 (MMS)

=)


När man väntar

Väntar på flera saker, mina böcker och min lönespecifikation. Vad segt det går. Vad otålig jag är! Men, när man väl får dte man väntat på så är otåligheten glömd, och alla väntan bort blåst. Fick nyss sms om min dagsljuslampa, så ska bege mig iväg och hämta den =)

Man tackar!

Jag har fått studiebidrag. Fast än jag jobbar så kommer jag få en hel del slantar varje studiemånad. Tänk att jag höll på att strunta i det.. Jag är väldigt glad över beskedet, och de känns som en sporre att lyckas, olyckas jag blir jag ju återbetalningsskyldig. Oki jag vet man säger misslyckas men olyckas är samma sak men finare att ta i munnen.

Super bra!

Ah var ute från 13.15 - 15.30 super skönt tyckte både jag och hundarna =)
Nu snabbdusch och föning innan le work

Får väl gå långprom då när solen envisas m...

mms_img-13121033 (MMS)

Får väl gå långprom då när solen envisas med att visa sig =)


En riktig måndagsstart

Vaknade och gav ifrån mig ett helt harrang av svordommar, av den fulaste sorten. Igår var ju sista dagen att lägga sitt schema i timecare. Hoppade upp ur sängen och slog på datorn.. Yes det låg fortfarande kvar som önskemål, när det är stängt ligger det som exporterat. Skyndade mig att mata vovs och gå en mini promme där de fick göra de nödvändigaste, sen la jag schemat för denna och nästa period. La nästan bara helger och typ bara delade turer, så nu ligger veckorna nästan helt fria och jag kan lägga mig tillgänglig i timepool så det inte krockar med skolan. Yay.

Men typiskt

Jaha hade laddat hela veckan och verkligen sett fram emot att äta middag och sen gå ut på krogen med Petra och nu är jag sjuk. Ska iväg och köpa tröst godis.

Pengar och konsumtion

Har varit och handlat två gånger idag. En gång på maxi och en gång på Willys efter att jag jobbat extra.
Har ju nämnt ett internet köp tidigare oxå.. Men det var inte allt, slog till och köpte en dagsljuslampa samt ett lysrör till lampan.
Nu ska jag snart betala mina räkningar, det ska bli kul för jag ha inte så många. Mwahaha.. Men seriöst har faktiskt bantat ned mina utgifter väldigt mkt. Varför ökar jag då min konsumtion ikapp med det? Ja jag får väl skylla på samhället :P eller medierna som hetsar mig till konsumtion.
Jaojao ska iaf se hur mkt räkningar det blir och sen lägga en budget så jag kanske kan spara en slant oxå. Det vore trevligt och bra inför min resa som jag lovat mig själv.

Böcker - check

Har inte fått min lönespecifikation, men förstår att det måste vara ngt fel. Fick mindre lön än vanligt och då jobbade jag ALLA storhelger vilket i min branch innebär nästan dubbel ersättning. Men de löser sig, är inte orolig. Bara sur.
Tänkte skämma bort mig själv juh: med en billig platt tv. Menmenmen får skjuta på det.
Har varit duktig och kopplat in min stationära dator och på så sätt kunnat få länken till min studieplan i första momentet. Hallelujah! Det krävdes att man hade office, vilket inte finns i  min lappie..
Beställde sen 4 av 5 böcker. Hade först inte tänkt köpa så många men hittade dem billigt på internet (My Love to Adlibris) sket i den dyraste boken som man bara ska läsa 6 sidor utav. Fuck that shit tänker fulkopiera.. Köpte 5 billiga lycko-läsnings böcker oxå, vill ni veta vilka? Klaart ni vill =)
Just kids, Patti Smith
Lobbyisten, Thomas bodström
Hinsehäxan, Lillemor Östlin
Att vara med henne är..., Alex Schulman
Sarahs nyckel, Tatiana Rosnay
Kanske kan läsa dem som belöning när jag pluggat hårt?
Eller så har jag min sommarläsning kirrad?
Kunde iaf inte med att köpa bara faktaböcker, då kändes det så dyrt, sen la jag till mina lycko-läsnings böcker och vips så kändes det som jag kom billigt undan. 9st böcker för 1075:-
Bra deal.
Sen fixade jag nytt bankid och sökte bidragsdelen hos CSN.

Frukost

Frukost.. Fru kost? vilket ord...
Sitter och äter en rostad macka, som fått svalna, med smör och honung på. Väldigt gott. Rå honung är faktiskt nyttigt, innehåller massa bra vitaminer och så där. Men jag åt det enbart för att gotta mig efter en stor protion müssli och fil.

Student

Har inte direkt kommit igång än, men de har inte lärarna heller eller högskolans hemsida heller. Verkar vara rätt struligt. Har förstått att jag kommer behöva köpa en hel del böcker iaf.  fem st rätt omgående. Hade varit kul om studentportalen hade fungerat så jag fick ta del av min kursplan inklusive listan över böckerna jag behöver...
Gaaah, satt här och blev nästan arg för förr kunde jag iaf komma åt en daterad kurslan från typ 2008 genom "mina anmälningar" - sidan, men nu funkar inte ens den länken. Känns bra att jag inte valt att läsa till webdesigner på den här skolan iaf. Sidan är allt annat än topnotch. typ 5 klick för att komma till studentlogin, de hade jag haft på framsidan om jag bestämde.. menmenmen.. Om jag bestämde skulle oxå kurskoderna fungera som länk till kursplanen, tror så är tanken men de fungerar inte.. buähähäh..
Nu har jag gnällt klart om detta. Ska snart gå och lägga mig igen, har en mildöroninflammation så sov riktigt dålgit inatt, är ju van att sova på sidan men när det är inflammation så kan jag bara ligga blixtstilla upp pallad på massa kuddar så jag nästan sitter och sover. usch. Oj så gick det med det kunde alltså inte sluta gnälla.
sorry bara en till gnällning... Om jag haft min studenlitteratur hade jag kunnat läst och på så vis fått ut ngt av en sådan natt.

Kritade ett öga

mms_img155206803 (MMS)

Kritade ett öga


Jaaaa, kolla vad jag hittade. Letade för v...

mms_img-20508804 (MMS)

Jaaaa, kolla vad jag hittade. Letade för visso efter ngt heeelt annat men åh vad glad jag blev! Har letat så länge efter min kära användarhandbok!


Rätt lång

Vi tog en rätt lång promenad. Gick ut ur Andersberg mot Gävle bro under E4:an och sen längs med tills vi kom mot regementet. Då gick vi tillbaka under E4:an gick genom fridhem mot Andersberg igen. I drygt en och en halvtimme var vi ute och det var riktigt skönt. Känner mig så hälsosam så, det här med hund är verkligen bra för mig, är rätt säker på att jag inte skulle röra mig särskillt mkt utan mina gullhjärtan.
På tal om hälsa så Tror jag att jag har haft lite järnbrist.
En kollega visde ett enkelt test man kan göra för att se om man har järnbrist. Man river sig med en nagel på armen eller valfri kroppsdel och då om det bara är ett vitt streck i all oändlighet har man järnbrist men om det ist snabbt blir rött så har man inte någon brist på järn.
Hur sant detta är vet jag inte, men mitt streck var helt vitt och hennes var bara vitt en kort stund och blev snabbt rött. Hur som helst så fick det mig att minnas att jag förra hösten och vintern åt lite extra järn efter att jag kännt mig hängig och läst att just järnbrist kunde vara orsaken till det.
Nu har jag varit väldigt trött väldigt länge så nu ska jag testa äta lite mer järn ett tag igen. Tog två igår och två idag, sköljde ner med cvitamin brus.
Nu ska jag äta lite ekofil med müssli, så gott fast jag inte ens sockrar. Jag får nog i mig socker så det räcker ändå.
På två dagar har jag exempelvis ätit upp tåv kartonger med coops cookies (den sorten med smarties i)(ljuvigt goda kan jag intyga) (dte var två för 20kr och det erbjudandet kudn ejag inte motstå)(nu räcker dte me dparanteser va?).

Vi gick förbi ett bandyspel

mms_img587983405 (MMS)

Vi gick förbi ett bandyspel


Sanna studerar

Jag började i högskolan nu på eftermiddagen. Gick på en liten introduktions föreläsning.
Var väldigt nervös innan. Nu känner jag mig lugnare. Är intresserad av ämnet så det kommer gå bra, bara jag får tag på all kurslitteratur..
Medie- och kommunikationsvetenskap (1-30) heter kursen.

Var det ljus

Satt och målade lite nu, men fick aldrig ngn riktig feeling, så är det ibland. Men Filip och Fredrik pratade på bra i sin podcast.. Gillar deras nya sida och lyssnar igenom poddar som jag missat.
Jag har hittat en dagsljus lampa som jag ska köpa, då blir jag mindre beroende av den korta dagen, jaja snart är det sommar och då är det massa ljus, men jag mår faktiskt dåligt av att känna mig misslyckad som missar massa dagsljus hela tiden. Jag känner mig dålig när jag spiller tid på att sitta och äta eller när jag diskar i dagsljus, ja t.o.m hundprommenaderna som är sjukt jävla bra att ta i dagsljus. Aja ni fattar jag känner att allt jag gör i dagsljus är att aktivt välja bort måleriet. För de funkar inte bra i min pissbelysning här hemma på kvällar och nätter, sitter och kisar och får ont i ögonen av det skumma ljuset. Med lampan kommer jag att kunna njuta av dagarna som jag vill och måla när inspirationen faller på.
Det kommer vara en bra investering. under 1000lappen för både armatur och lampa.

Så härligt

Panikladdar min mp3spelare så jag kan lyssna vidare på P3guld nu när vi ska gå långpromenad. Jag älskar faktiskt P3 särskillt morgonprogrammet. Jaojao nog om det nu m¨ste vi gå jag och vovs, d ehar käkat kvällsmat och vill uuuut..

Hahahaha skrattfest

Åhh Hahahaha dog lite av skratt imorse när en inringare till P3 morgon sa seveneleven om 9/11.. Hahahaha
En annan skrattframkallare är Alana 6år
http://youtu.be/Q9nF82fcryY
(även om de är hemskt med beutypagents för barn)

Och solen lyser idag!

I dag ska min gamla kollega Petra komma och hälsa på och fika. Ser fram mot det. Igår var Seinab här och fikade. Sen följde jag och vovs henne nästan hela vägen hem. Förts blev Colin nästan biten av en hund som kom utrusande ur en port, trodde den var lös först men den var i flexikoppel. Väldigt obehagligt. Båda mina hundar skällde skitargt på hunden sen. Och den var helt rabies galen.
Lite senare hamnade vi öga mot öga med två rådjur, de stod bara ngn meter ifrån, vi såg ingenting förens Colin bleb helt tokig och börjad ehoppa och pipa och psykdra i kopplet. Då såg vi två sura rådjur, som sen skuttade iväg. Stackars Seinab som är rädd för djur.
Cyklade till willys idag, ska fan nästan bara handla där i fortsättningen.. Så billigt juh. Köpte två falukorvar för 30kr bland annat, och latte mjölken kostar bara 11kr. (Fanns även ekologisk gammeldagsmjölk. I love fat things, så de ska jag köpa när jag får lön. Så kan jag börja äta gröt.) Köpte fil och müssli, apelsiner, senap och ketschup, bregott. Allt detta kostade under 150kr. Tror samma inköp på Ica skulle ha kostat över 200kr.
Men jag gillar Ica Maxi oxå. Jag får blanda inköpen här och där. Men lite oftare cykla till Willys och köpa basvaror. Detta var väl intressant? ;)

Bussen...

mms_img203849462 (MMS)

Bussen...


För jag gillar dem

Jag lyssnar på p3 morgon i efterskott.. Nu jävlar skall det målas! Har en lätt huvudvärk men de skiter jag i!
Har filmat lite men det ser så mörkt ut.. Får se hur de blir i datorn sen, om de är värt att visa??

Sov gott, de ska vi tre göra =)

mms_img-86400055 (MMS)

Sov gott, de ska vi tre göra =)


Hundträningen

Jobbade dag och det gick så bra så. Hade en tvätt.. Klarade helt ensam av att vika lakan på de där snitsiga sättet som man egentligen ska vara två för att få till. Whoop whoop!
Sen hade vi apt på eftermiddagen. Förändringar på gång, men det är ju som vanligt och vår självgående grupp klarar allt! Tycker så mkt om mina kollegor, vi är den bästa gruppen på hela bygget.
Nu kommer vinterkräksjukan, den har brutit ut på sjukhuset och nu hos oss. Fats jag vet bara ett hushåll än så länge. Hoppas verkligen att man slipper undan.
Gick ut med hudnarna och Phoebe försvann. men hon hittades inom 10minuter. Busfian, eller senilfian? Iaf börjar hon nog bli döv, tycker ofta jag får höja rösten innan hon ens reagerar. Lilla gamlingen. 11år men ändå väldigt pigg. Idag körde vi träning på isen, de var plussgrader igår och sen snöade det så det var väldigt bra underlag, lixom strävt och fint. Körde snabba vändningar och tempoväxlingar i fot och ståenden. Väldigt roligt att se att hon hänger med. Colin utvecklas väldigt bra tycker jag. Försöker hela tiden tänka längre framåt och inte köra fast på ettans program. Beroende på hur det går så fudnerar jag på att skita i LPt i ettan och hoppa upp i tvåan så fort som möjligt.
Här i veckan gjorde jag en övning med kottar inför momenten med sökpinnar. Jag tog en kotte och höll i den kanske 10sekunder, så fick colin sitta och vänta medan jag la den på ett ställe med massa andra orörda kottar. Den kotten jag hållit i hade en fastfrusen liten kvis i sig så jag visste om han tog rätt, sen skickade jag honom att hämta kotten och han sökte snabbt av och tog rätt kotte. Duktiga lilla hund! Blev så sjukt glad och de är ju bästa belöningen för en liten hund. Men han fick oxå levergodis.
Jätte kul att träna igen. La ju av helt ett tag eftersom Colin aldrig blev bra i sin tass, Men nu peppar peppar..
Ser att hundarna verkligen har glädje när vi tränar ihop. Det är verkligen motiverande för mig. Jag tränar väldigt kort, max 5 minuter åt gången och mkt lek och bus inblandat. Vill behålla glädjen i tränandet. Uthållighet kan man nästan få gratis på det sättet. Och när man tänker efter tar inte ett program så lång tid på tävling heller. Det är ju moment på moment tills det är klart.. Liggande och sittande  i grupp är ju separat. Jag försöker tänka ut innan vad jag ska träna och koncentrera mig på två bitar och repetera de om och om igen. Jaojaojao det var det.. Nu måste jag äta ngt. På momangen faktiskt.

Så bra juh

Älskar Den Svenska Björnstammen, Daniel Adams Ray, Veronica Maggio, Laleh och en massa andra me. Men nästan allt jag lyssnar på är svenskt. Gud så musikaliska vi är. Så duktiga och bra. Känns fint att man kan uppskatta det.
Idag har jag fixat och donat en hel del. 
Trykt in grejer i förådet och så där. Sorterat lite papper och dammsugit lite.
Nyss åt jag mackor med honung på, så sliskit gott!
Imorn ska jag jobba extra igen.

En snygg liten hund

mms_img-49720562 (MMS)

En snygg liten hund


Beröm och skäll

Jaha då har man jobbat på extra några dagar, det är ju super bra av mig. Bra jobbat! Om ingen annan berömmer får man göra det själv =)
Jag har inte blivit klar med möbleringen, eller jo möbleringen är klar men alla saker är inte på plats och städningen är inte riktigt påbörjad. Har bara punktstädat här och där. Vill att det ska vara helt super cleant när jag filmar och visar upp. Egentligen vill jag kasta tjocktvn och den gigantiska tvmöbeln åt helvete, men jag fick resignera den tanken och låter möbeln, och tjocktvn på den, stå tills vidare..
Tanken med ommöbleringen var att få lite rymd och viss rymd har uppstått, men när jag fått bort de jag vill få bort så blir det perfekt. Vill ju åt ljuset i lägenheten oxå, fånga de dagsljuset som letar sig in här i mitt och hundarnas boende.
Jag som rensade bort, skänkte och slängde så många saker i flytten undrar ju vart alla saker kommer ifrån??
Och hur många glas kan en människa använda per dag? Tycker diskhon jämt är fylld med glas och muggar.
Och varför hamnar jag framför datorn när jag har så mkt att göra? Jävla sätt av mig faktiskt, FY skämms!  Om ingen annan skäller får man göra det själv :(
Men det är sant juh, vill bara måla och ägna mig åt kreativa saker, men sitte rmest framför datorn och lallar runt i onödan.
Jaja lite frisk luft i lungorna kanske sätter fart på mig? Hundarna får följa mee =)


Flyttat en matta från köket till hallen. D...

mms_img138467538 (MMS)

Flyttat en matta från köket till hallen. Det känns rätt!


Trapphusväntar

mms_img-20759449 (MMS)

Trapphusväntar


En skapande miljö

Möblerar om, hade tänkt gå upp i ottan och bli klar före solens nedgång. För att kunna filma en helt nystädad perfekt lgh, men det sket sig. Sov bort ännu en förmiddag. Hoppas det inte gör något om hundra år.

En måne av guld

Gick ut precis vid tjugo noll noll, hörde ekonyheterna så det kan jag svära på, och kom precis hem. Var ute i över en timme men de kändes som en kvart. Har lyssnat på lite daniel adams ray bland annat. Tack p3 för det.
Släppte hundarna lösa vid två tillfällen och vi sprang och lekte. Gick över en kulle och sen upp för en topp, där la jag mig en stund och spanade på stjärnorna, medan hundarna nosade omkring. Sen upptäckte ja den stora månen, såg för en stund ut som den var på väg mot jorden.. Colin och Phoebe tittade oxå, den var sällsynt gul och dte var vackert. Gick i takt med musiken och rörde mig lite på stället när de var, nos-kiss eller bajs paus. För så fort jag stod still kom värken tbx, mensvärken. Isch. Jag veet, men så var det iaf.
En oerhört trevlig promenad var det för oss alla inblandade. Träffade en foxtax påvägen oxå, den har fox mamma och tax pappa. Helbrun med tax rygg och foxansikte, ser ut som en väldigt stor tax på håll. Lika gammal som Phoebe. Har träffat den förut men det var år sedan =)

De här äter jag ikv, vad äter du?

mms_img-17046916 (MMS)

De här äter jag ikv, vad äter du?


Göra stan med den här snart..

mms_img-18382712 (MMS)

Göra stan med den här snart..


Smaklökar

Älskar och förbannar mina.. Älskar allt de goda de kan känna, men hatar att de kan känna att ngt varit fryst.

Räkor, avokado dränkt i citron och lite ma...

mms_img170784318 (MMS)

Räkor, avokado dränkt i citron och lite majonäs samt lite aioli.. Nomnom


Man måste inte välja man kan göra både te ...

mms_img-13670914 (MMS)

Man måste inte välja man kan göra både te och kaffe


Snodd från facebook

Om en hund vore din lärare, skulle du kanske lära dig saker som dessa:

■ När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.
■ Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för extatisk lycka.
■ Bits inte när det räcker med att morra.
■ Låt andra veta när de inkräktar på ditt område.
■ Spring, hoppa och lek en stund varje dag.
■ Ta en tupplur då och då, och sträck alltid på dig innan du stiger upp.
■ Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring
■ Om det är varmt ute, pausa ibland och lägg dig ner på rygg i gräset
■ När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen
■ Oavsett hur ofta du får skäll - tjura inte. Spring tillbaka på en gång och bli sams istället.
■ Njut av den enkla glädjen i en promenad
■ Var lojal.
■ Låtsas aldrig vara något du inte är.
■ Om det du vill ha ligger nedgrävt, gräv tills du hittar det
■ När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara.

Kärlek

Åh vad jag älskar mina hundar. Så fina och bra på alla sätt och vis.

Lite tjurkuk mot kvällen - det är fest det

Tjurmuskler, kalkonhalsar, levergodis och pansarkex för ett värde av 130kr blev det och nu sprids en doft(i hundars nosar), en lukt(i vissa människonäsor) eller en stank (imin näsa) från upptuggad tjurmuskel. Hundarna har kalas. Och jag glädjer mig med dem och passar på att värma vitlöksbröd i ugnen för att festa till det jag med-- och skall tilläggas döda doften/lukten/stanken från tjurmusklerna..

Djutaffären

mms_img156843878 (MMS)

Djutaffären


söder zoo here we come

Ja nu ska jag koppla hundarna och pula ner frolics i fickan. Stoppa i hörlurarna i öronen och poppa P3, så går vi till söder zoo och köper lite godis och annat tuggbart.
Sen går vi hem igen, så ska göttegrisarna få smaka på ngt av det goda medan jag cyklar till affären och köper lattemjölk och annat nödvändigt.
I framtiden hoppas jag dte finns allergikerfria butiker, eller de kan få komma in om de måste men på egenrisk, för själva grejen ska vara en tillgänglighet för människor med djur att de ska kunna ha med husdjuren på shoppingrundan, i just den kedjan alltså. Jag skulle nog inte vilja ha med mina hundar på storhandlingen, men gärna vid små inköp som mjölk eller godis  eller vad man nu behagar köpa. För varje promenad utan hundarna känns bortkastad FAKTISKT. Tills denna framtid exicterar så cyklar jag till affären, och de är ju inte helt fel det heller..

Fotografen

Japp tog med kameran på dagens "morgonprom" vid 12 tiden. Då solen skymtar får man passa på, fick till några bra enligt mig själv iaf =) här får ni see..
Åh de ser så lyckliga och glada ut när de kutar mot kameran, love that!Love them!

fler bilder


test

Segt inlägget publiceras då.. har varit inne och uppdaterat sidan flera gånger asså webläsaren.. men inte sett röken av piffans födelsedagsinlägg, testar om ett till inlägg gör susen då...

Phoebe 11år idag

Glömde faktiskt bort det, men som tur var var vi iaf ute och busade med pipleksaker idag och jag hade med kameran =)
Hon har fått potatis som hon älskar och en toarulle med godis i, roligare än så blev det inte. men vad hon inte vet är att ett djuraffärsbesök väntar imorn, då ska hon få ngt extra gott!
HIttade dessa bilder i kameran, tror inte jag publicerat dem??
Tagna vid gavleån och gammelbron i höstas

Kalas middag och jobb på g

Imorn fyller enkollega och god vän till mig år. Ikv firas det med middag på en pub i stan. Ska bli så mysigt. Blir 10pers jag känner bara födelsedagsbarnet men har nog träffat tre andra. Jag gillar sociala tillställningar och är både peppad och pirrig =)
Ska ta ett snabbt bad snart.
BTW
En annan kollega(den snyggaste av alla) har erbjudit sig att fixa in mig på hemtjänsten i sthlms innerstad, skall nog ta det erbjudandet. Om inte före så till sommaren. Nu är det bara boende som saknas. Längtar så, skulle helst bo centralt eller i en närförort. Men har ju alltid varit en förortstjej så de går väl oxå för sig =) Men vore ju smidigare med hundarna att inte ha så långt till jobbet. Men det är luuungt, det ordnar siig!!
Inget jobbtänk nu för snart är det kalas =)

jahapp

Gjorde en latte och kom av mig helt med städningen, har iaf plockat ihop lite skräp som skall sopsorteras, alltid ngt. Men är nöjd med att sparkling kök faktiskt, om ngn tvivlade på det.

Colin vilar efter sin pipfest =)

mms_img115385875 (MMS)

Colin vilar efter sin pipfest =)


Men oj

Nu förvånade jag mig själv, har ju för fasiken städat köket!
Det var inte illa det, klapp på axeln.
Skall fortsätta medan jag är i städmode...
Ikv blire ju jobb, så en timme till typ..

Ja hur ska det gå?

Det blev så kallt helt plötsligt, man är ju inte van vid kylan.. Det ligger typ 1cm snö på backen, det är ju inte mkt det. Men det är vackert.
Jag bör städa idag men blev plötsligt trött, hur ska det gå? Hur ska det gå?

Olala

Här ligger jag i sängen och bloggar. Jo mina vänner jag lyckades installera en teknisk sak alldeles själv. I've gone wireless minsann =)
Åh vad osvårt tänker alla teknikfreaks där ute. Men för en som måste följa bruksanvisning, som dessutom är helt felaktig*, är det en bedrift.
*stod på steg två att jag skulle gå in på internet för att installera wireless grejen, bara det att det kom upp en lösenordsruta då. Men det stod det ingenting om där utan devisades bara vad som skulle visas på internetsidan som jag inte hade access till (oh som jag svor) längst bak i foldern fanns de ett om.. Det skulle kunna hända att man var tvungen att fabriksåterställam och då skule man använda si och så lösenordet... Så de löste sig, men tycker de kunde ha stått där på steg 2 ett a)om du kommer in på sidan direkt bla bla bla och ett b) använd följande lösenord om det behövs för att använda internet.
ps. snyggt när fotnoten är större än (inläggs)texten; jag är nog redo för högskolan ;)

spontan utgång

Ja jag följde med Jennifer ut på krogen ikv, det var mest barn ute på Heartbreak men der var kul ändå: Är smickrande men lite obehagligt när man blir raggad på av 18åringar. Blir väl Harrys och andra etablisemang för mig i framtiden i denna stad.
Men sjukt bra musik var det ikv iaf. Väldigt dansbart.(älskar att dansa) Jennifers kompisar kunde alla texter, det kunde inte jag.. Menmenmen =)
Tog en hamburgare på vägen hem och mitt i mitt glufsande kom Sanna W promenerande förbi så fick sällskap en bra bit, så trevligt.
Hundarna uppskattade en nattrunda förbi centrum, skulle kolla times öppettider för imorn, verkar vara som vanligt?? fanns iaf ingen lapp med specialinfo för trettondagen, så jag bör kunna införskaffa min kära bakismat ravioli(felix) =9 YES!
Nu ska jag dricka lite vatten och hoppa i säng, tyvärr ensam men utbudet var ju som sagt limiterat. Fanns en del äckelgubbar men de ä inget för mig.
Känns väldigt bra att hudnarna klarar av att vara ensmama på natten. Är nog mest jag själv som sett skillnad på natt och dag för deras skull. De själva tycker nog inte att det spelar ngn roll så länge jag inte är borta mer än 5 timmar. Nu var jag borta 3h och 20min och de är ju inte ens som en jobbkväll!!
De fick märgben oxå, och just nu tuggas dte för fullt här hemma. Men snart snor jag benen, har svårt att somna till tuggande smackljud. Så det så. De får tbx dem imorn.
Det var allt, tack och hej!

Lyssnar på en komikers uppväxt..

mms_img-13335349 (MMS)

Lyssnar på en komikers uppväxt..


Sjusovaren

Vaknade av mig själv kl 8, men smög bara upp och kissade och la mig igen. Stängde av larmet som skulle ringa 50minuter senare. Mitt morgonjag har ingen karaktär, sen vaknade jag och var surig strax före 12, så himla ondödigt. Men så kom jag och mina foxvänner ut i solen och jag blev på strålande humör igen.
Undra vad som kan få mig att gå upp tidigare?
Funderar på att lura mig själv att gå upp bara för att gå prom med vovs och säga att jag får gå och läggamig igen men hoppas på att hungern vaknar och att jag vill ha frukost när vi kommer hem igen och att jag vaknat till vid det laget.
Kan funka!
Eller så säger jag att det inte spelar ngn roll hur länge jag sover, tar bort det dåliga samvetet så kanske jag bara vaknar tidigt och blir glad för det.

Bio

Var på bio och det var fullsatt!! Oki en enda plats var över men ändå! Jag och Jennifer såg New Years Eve, en romantisk komedi. Kände att jag hade liiite för höga förväntingar eftersom det var Pretty Whoman regisören (Jag vet att det är en prostituerad som blir ihop med en torsk, men det är ändå en jävligt romantisk film) .. Den här levde inte upp till mina förväntningar och det var många billiga skämt, men oxå fina stunder. Tycker det var lite för många människor att följa och då blir det svårt att lixom verkligen känna med karaktärerna, det blir lixom så odjupt.
Jag vet en sak som Mamma och Mickan kommer uppskatta om de ser filmen iaf =)
Ska inte spoila mer än då, se den men ha inga förväntingar på  att den ska vara jätte romantisk eller jätte rolig så blir det nog bra.
En film jag såg reklam för och verkligen ser fram emot att se är Marilyn  Monroe, den verkar skitbra och michelle verkar ha fångat karaktären sjukt bra. Fan va bra hon är michelle, de kunde man ju inte tro på dawsons creek tiden, gud vad jag hatade henne och katie oxå för den delen. Hatade hela serien men såg ändå varej avsnitt, aah ljuva tonårstid vart tog du vägen?
Nu ska jag nattbada lite.

Min nya tröja som jag gillar.. Ett reafynd...

mms_img-10188573 (MMS)

Min nya tröja som jag gillar.. Ett reafynd utan dess like =)


Piffan

mms_img-17462710 (MMS)

Piffan


Nomnomnom

mms_img-21381480 (MMS)

Nomnomnom


Ren hunger

Tränar med hundarna i tunnlarna, där är det oftast rätt torrt, vet att man ska träna på många ställen, men nu börjar vi där. Colin har svårt för att stå. Men hans fotgående har verkligen utvecklats! Hörde ett bra tips en gång att börja med att träna in eliten så har man de andra klasserna gratis. Därför tränar jag sitt under gång oxå som jag märkt att han verkar förstå. Vore ju coolt att verkligne tärna in det baklänges, jag menar hunden vet ju inte vilka moment som är svåra och inte, de är ju oftast människan som visar hunden det genom att krångla till det.
Är jätte hungrig nu för jag gick ut med vovs när jag vaknade vid 11. och sen direkt efter långisne cyklade jag och handlade (vilket jag slltså sköt upp i går) så nu ska jag dricka årets första te. Blir nog citron med honung och till det hårdbröd mackor med ost och tomat på. MMSar en bild på det snart =)

Deadline it is

Har fikat med Jennifer idag och besökt jobbet för lite pappersfixning. Cyklade förbi biblo oxå och lånade 4 ljudböcker för att safe:a upp nu när Eldvittnet snart är slut.
Har inte fått ngn riktig målerimoment sen slutet av förra året, borde kanske sätta upp lite deadlines för olika tavlor?
Det kanske jag ska göra minsann. 2 veckor kanske, för att vara lite hård mot mig själv. Är ju lätt att mesa sig och ge sig själv en jävla massa marginal..
Ja 2 veckor känns bra. 23:e Januari skall alltså Mickan & Seven tavlan vara klar. Så det så! Har fuckat upp armarna lite så det måste fixas till och sen är det småpill och hela bakgrunden.
I        can              do         it           !!
Pepping
Pepping
Behöver handla lite ikv oxå, hoppas jag kommer ihåg det. Willys stänger 22.

Låna ljudbok time

mms_img818477277 (MMS)

Låna ljudbok time


God kväll

Kom precis hem från jobbet. Cykelkorgen har gått sönder =( men vad gör väl det om hundra år?
Nu ska jag och vovs gå kvällsrundan.. Runt centrum tror jag det får bli medan jag lyssnar på en Petter konsert på p3

225 grader celsius

Jag och vovs klev upp sent i vanlig ordning, jag åt en toffifee och de åt sin frukost, sen gick vi långis. De var duktiga och hoppade upp på en massa stenar sötisar.
Colin blev rädd för en stor liggande syrulle, antar att ngn slags kabel varit lindad runt den en gång i tiden. Släppte hans koppel och gick fram med Phebe(som inte är rädd för mycket) och Colin skuttade en jätte båge runt och morrade högt. Men när Phoebe fick en gobit så kunde han inte hålla sig han kom fram och hoppade tom upp på syrullen, med lite hjälp från mig för träet vars å halt.
När vi kom hem kollade jag lite på datan. Fixade den obligatoriska morgonlatten, gjorde två hårdbröd ostmackor och värmde ugnen till 225grader medan jag knaprade i mig mackorna. Nu har jag två vitlöksbaguetter att mumsa på, tyvärr inga räkor till men det är ju ljuvligt gott med bara smör på oxå.
Är på slutet av eldvittnet och det är så spännande att jag knappt kan måla! Vad duktiga de är det där Lars Kepler paret. Jävligt impad är jag och kul att det utspelade sig lite i sundsvallstraken, en korsning jag väl känner till nämndes =)
Aja ska göra ett försök och måla lite, en timmes måleri är bättre än inget måleri.

Vitlöksbaguette med räkor =)

mms_img-97682629 (MMS)

Vitlöksbaguette med räkor =)


Jag lovar

.. mig själv att detta år:
åka utomlands (plus poäng om det blir ett land jag aldrig besökt)
flytta härifrån
tävla lydnad
filma en kortfilm
fota en soluppgång
fota kvällstid med stativ och lång slutartid
umgås mer
ha nån slags bjudning på nyråsafton
8 punkter.. Tänker mig dock att jag ska göra så mkt mer, men detta är alltså vad jag lovar.

Latte

Idag är allt man gör nytt. Snart tar jag första latten. Ska skumam mjölken lite lätt, den är redan värmd och kaffet är klart, så inom nån minut sitter jag och sörplar. Ska ut en sväng sen, det blir tredje promenaden för året. Snart har man tappat räkningen igen.
Jobb ikv med Elias hoppas jag.
Är lite seg i kroppen men klar i knoppen om ngn undrade =)

Testar

mms_img-20522135 (MMS)

Testar


RSS 2.0