Tax

mms_img-16864981 (MMS)

Tax


åska

Här sitter jag med solfrossa =) Mysigt! Har varit och fyllt på vårt drickförråd, nu finns det loka, juice och saft så vi klarar oss ett tag. köpte oxå färska majskolvar.. ska ära med smör och örtsalt. Gott!
har oxå köpt avokado och skagenröra + citron.
Det har blivit superkvavt här nu och jag börjar tro på lite åska..  Film kanske?
vi skulle ju gå på bio men innan det togs om hand om så var biljetterna slut. så kan det gå.

Stek

Gick super bra i skogen. Colin rullade sig som vanligt i bajs så nu har jag duschat av honom. Tog Phobe på en gång men hon fick bara bli avsköljd samt att jag tömde lite analsäck på henne då hon kanat omkring på baken igår.. De kan vara ett tecken på att de är dags att tömma.

Nu blir det superstekning.. Är hur varmt som helst här idag.

skogsrunda

Håller på och packar en ryggsäck.. Ska ut i skogen med hundarna. Vi ska ha sällskap av Carro och hennes hundar och kanske Jonas och hans hund oxå. Hur som helst blir det roligt!

Ikv ska jag på bio med älsklingen och några av hans kompisar. 

happy days! 

Ett badkar är guld värt

Nu tänker jag ta ett bad och läsa lite tantsnusk dvs en harlequinbok. Inga mord där inte =9 Jag älskar ju deckare men ibland behöver man en paus från det. Och jag älskar faktiskt romantik oxå.
Harlequin är så mysigt förutsägbart. Kvinna möter Man och tycke uppstår de får inte varandra direkt men snart så.. Men då uppstår ett problem av ngt slag och deras kärlek känns nästan utdömd men det ordnar sig i slutet det var bara ett missförstånd och en tvist i handlingen gör att de lever lyckliga i alla sina dagar. The end.

Igår köpte man ny rakhyvel med 4 nya blad och lavendeldoftande rakcréme så de blir invigning i slutet av badet. Åh så lena ben jag ska få.

Åt tacos igår så idag blir det tacorester innan kvällspass på jobbet.

Det är blåsigt i Gävle idag men ändå ca 20grader i luften.

Love life!

Ps. Trist att BBchrille åkte igår. But why, helt värdig vinnare juh. Han och Simon. men har sgat frånbörjan att Simon vinner. Borde ha spelat på det. .Ds

Fråga: Vad är det nu igen Ps och ds är förkortning för? Har glömt det.

Långis

Känner hur livet kommer tillbaka nu när man får gå längre med hundarna igen.
Har varit ute och gått i 2h nästan precis. Gick till söder och köpte gröna bajspåsar på djuraffären, två tuber med färg och två nya dukar på färgaffären, sen en latte 2go på Mocca. Så gick vi hemmåt.
Very nice!

Precis innan detta kort togs ^^ så hade Phoebe kanat på rumpan en hel meter i gräset. Dax att avmaska??



Colin fick hälsa på en softis som var tio år gammal. Phoebe var inte intresserad.


Tax

mms_img-12856839 (MMS)

Tax


Skissar och ser bb eller lyssnar iaf

mms_img-10582551 (MMS)

Skissar och ser bb eller lyssnar iaf


Hemlingby

Sov rätt länge eftersom jag kom hem mitt i natten. Klev upp och då fanns det kaffe, så jag tog en kopp och sen lästa jag morgontidningen i badet och surplade på kaffet. Älsklingen tog hand om tvättstugan =)

Efter badet drack jag lite yoghurt och sen tog jag hundarna och gick mot hemlingby, där gick vi en 3km runda.

Var ute iaf 1h20m. Det var jätte skönt. Men jag hade små håll hela tiden. Tills jag hittade en bra hållsten. Hade varit ännu bättre om man fick ha hundarna lösa där, men det får man inte och de kommer joggare hela tiden så det är väl likabäst. Hittade en död silvrig orm?? Den låg i tå delar och jag såg framför mig (i huvudet)en motionär som blev så rädd när den såg ormen att den bara BAM slog på mördarinstinkten och slet i tur den eller klev itu den.

Colin smådrog lite och det var lite jobbigt, tror det var därför jag fick håll oxå men men han har aldrig gått där förr och det var väl spännande som sjutton. Två hundmöten men inga som ville hälsa, förutom Colin.

Nu är vi hemma och foxarna verkar nöjda för de har laggt sig att vila =) Själv tror jag att jag ska cykla till maxi och handla lite. Men kanske ska betala lite räkningar innan. Jo lika bäst.

Igår

Igår tog jag alltså blåbäret och drog till Sthlm.
Hittade hem till min syster och hämtad eupp henne så drog vi till Kungsholmen och kikade på hennes nya lägenhet. Blev inte så lite avundsjuk, tills jag fick reda på priset. Den kostar mer i månaden än vad jag brukar få i lön. Genomgående vita väggar, nytt nytt nytt och tillochmed parkett i klädkammaren. Lovely! Tror noch att Mickan och Emil får svårt att slita sig ifrån den lyan.
Sen fick Mickan köra till Bagis där Carina bor med sin Anders. Super fin lägenhet har de och köket är precis nyrustat och supersnyggt.
Mattias och Eva var redan där. Eva hade med sig lille Affe Fox och alla följde med och gick en promenad. Vi tänkte inte gå så långt men hamnade på en omväg. Bästa med sthlm och förorterna är närheten till naturen. Det var så vackert där vi gick man kunde tro att man befanna sig ute på ngn skärgårds ö nästan. Inte en kvart ifrån stan.
Tyvärr tog jag inte så många kort.

Sen bjöds det på mat oxå. Supergod sallad med mathavre i(vilket jag aldrig testat men gillade) så grillat spett till det samt halloumi och sparris.

Sen typ världens kladdigaste kaka med jordgubbar(som jag hade snoppat(Vilke tjäkla ord, om jag var kille och skrev den meningen så kanske inte folk direkt blivit sugna på jordgubbarna)) och grädde till efterätt. Och latte till det!(jag fick även påtår=)

Eva sStaffan slöt upp i slutet av middagen.

Det var så underbart att träffa alla. Och som vanligt påminns jag om hur viktigt det är att träffa nära och kära. Man får sån energi av att umgås med gamla vänner. Japp såäre.


<3

Blåbäret gjorde jobbet och jag kom fram ti...

mms_img138174496 (MMS)

Blåbäret gjorde jobbet och jag kom fram till sthlm


Hugo

mms_img-56131703 (MMS)

Hugo


Är nog bara jag som kan förstå hur det känns

Ibland blir man så frustrerad och irriterad. För en tid sedan blev jag tillfrågad att skänka en tavla till Specialen, rasklubbens stora utställning, det bestämde jag mig för att göra.

Jag skulle själv få bestämma i vilket pris tavlan skulle ingå. Jag valde BIS, det rä tävlingens stora final när det delas ut. Bara en hund blir BIS Best in Show..

Så får jag idag en kommentar på en status jag hade om att jag ätit Pizza. Där frågades det om jag hade ngt emot att tavlan inte gick till just BIS för där fanns det redan en tavla som pris.

Jag surnade till direkt. Tycker man kan säga det från början isf, kan du skänka en tavla. Punkt. Skit i att ens ta upp någonslags valfrihet i vart den placeras. Jag svarade surigt att då får den gå till bim(bäst i motsattkön, bästa tik och hane för dagen tävlar om BIS tvåan blir alltså BIM.) eller bästa veteran(Veteran är= bästa hund över 7 eller 8år.)

Sen efter det att jag blottat min stolthet på fb så gåre jag och kikar i min mejl, där ligger ett mejl i inkorgen. I det får jag förklarat för mig att jag svarat för sent på frågan om vart tavlan skulle placeras och att utställningskommiten typ redan bestämt på ett möte attd en fick gå till lotteriet för det var så fullt i de stora placeringarnas pris"korgar". Katalogen var redan färdig när jag svarade.

Fick gå in på fb och skriva att jag läst ett mejl och att de fick bli som de bestämt.

Jävligt irriterande. Ville inte ha dne i lotteriet. Tur att jag inte är där iaf, sist jag var där var det lotteri då man fick välja sak själv från ett bord. Kul att stå där och titta så väljs tavlan sist.
Jävla skit oxå. Måste bli bättre på att kolla min mejl. Men inte så lätt när man är i en av de få brancherna då man inte sitter framför en skärm och har tillgång till internet hela arbetstiden.

Hatar att jag är så svag! För en timme sen satte jag mig här och skulle bara kolla fb snabbt innan jag skulle klicka ned alla internetfönster så att jag kunde kolla på bilderna jag har i bakgrunden. Två timmars måleri stod på schemat. Men det sprack samtidigt som mitt ego. Och nu har jag ägnat en timme åt det där.

Jag slets mellan att vilja vara till lags och sparka bakut helt. Kompromissade och valde nya platser bara för att sen fatta att det redan var bestämt alltihopa fanns inga val kvar bara lotteriet. Snap!

Jag vet inte hur det är eller ska vara men för mig är varje tavla en kamp om att behålla ett sviktande självförtroende så länge att ngt fastnar på dukjäveln.

Tror jag är extra känslig angående denna tavla för att jag inte är van vid måttet på ramen och aldrig färdigställt ett "profil" motiv förut. Jag bord eha gjort ngt mer safe som närbild ansikte. Det är ju typ allt jag gör. Eller det är det jag gör bäst.

Men men nu skiter jag i det. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att någon ser den som fin och vill ha den och blir glad att få den.

Fritid till 07 imorn

Har jobbat sen 7 och det var en svettig dag kan jag meddela. Nu har jag precis matat hundarna och efter jag skrivit klart blir det promenad. Direkt när jag kom hem öppnade jag altandörren så de kund elufta sig där och så väntade vi tills alla kände lugnet innan de fick maten.

shopping

idag har jag shoppat.
Ny mobil var svårast och tog längst tid.. blev en xperia neo och jag tror vi kommer passa ihop.
Köpte till ett par hörlurar nu när manhar spotify gratis och allt.

Vi åkte till Valbo så jag kudne lämna min tavla till Jennys hund och katt, där ska Marianne åka förbi imorn och hämta upp den och skjutsa ner den till specialen. där den står som ett av priserna till den lyckliga som vinner BIS.

Det var rätt pinsamt att fårga då det var en massa folk där efetrsom de hade kampanj då mankund eköpa 3kg dyrfoder för bara 19kr. vi köpte en var till Phoebe och Colin. Phoebe fick för pigga pensionärer och colin för aktiva upp till 7 år. Köpte oxå ny klotång.
Vi gick förbi ikea och skulel bara köpa korv, men deblev godis och matchande påslakan oxå =)

Nu ska jag måla lite på hugo tavlan. Vill ha den klar tillhelgen då jag ändå ska ner till elstockholmo.

Den här har jag slitit med. Skänker den ti...

dsc00014 (MMS)

Den här har jag slitit med. Skänker den till specialen. Klubben firar 30års jubileum.


I'm back!

Where it all started. Bloggandet alltså. Mitt bloggande alltså. Kände ett stort behov av att mmsblogga. Kände ett stort motstånd och tillochmed lite ångest över att behöva lära mig ett nytt bloggverktyg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0