Men åh

Blir så trött på journalisterna i Sverige. Lixom: Oj har en djurskötare dödats av vargarna ? Vi letar upp den där hundrädda bruden som frivilligt gick in hos vargarna och sen fick panik vilket ledde till skador, hon kan få lite mer utrymme i medierna. Men ingen ställer frågan om hon har dåligt samvete som kanske i förlängningen orsakade den här dödsolyckan.
Är man hundrädd bör man kunna lista ut att man förmodligen är vargrädd oxå. 
Ett djur som fått testa på ett dåligt beteende kommer förmodligen göra om det. Titta bara på dig själv. 
Djur i flock är ännu värre, titta bara på människor i grupp..
Nu är det formodligen slut med att få gå in till Vargarna. Det borde det ha blivit redan vid första incidenten, även om det inte var Vargarnas fel, de reagerade på en idiotisk panisk människa som inte hade något där att göra, men då var lixom förtrollningen bruten.
Ingen vet exakt vad som hände där inne här om dagen. Kanske insåg de bara att de var djur i bur och tröttnade på det? Eller så tyckte de att dne här djurskötaren inte passade som deras ledare längre och slogs om saken vilket såklart djurskötaren stod chanslös emot. En lek som spårade ur? Eller så snavade hon och de tog chansen?
Ingen vet och det spelar ingen roll, gjort är gjort. Och även om de var två, vad skulle de utanför göra de kunde ju tydligen inte göra någonting? Att inte ha någonslags plan för sånna här grejer är verklgien pinsamt. Det händer ju då och då att djur smiter ur sina hängn. Har dom n¨ågon plan för det? Eller om ngn turist tar sig in i ett hägn för det har oxå hänt.
Att säga att det var en brist att hon gick in ensam förstår jag inte, när de väl förstod allvaret gjorde de ju ändå ingenting. Hon kanske såg död ut, men hon måste ju inte ha varit det.
Lättaste sättet att undvika fler incidenter är att inte ha djurparker på det sättet man har idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0