Vilken kick!

Har varit med om världens bästa föredrag. Jag och min samarbetspartner Sverre, gjorde en grym powerpointpresentation, men både ljud, text, bild och egenihopklipåpta filmklipp. Så dte sopade banan helt med resten av klassen. Så jävla kul det var. Vi råkade hypa upp dte enormt genom att dte först blev teknikstrul och en annan grupp fick redovisa emellan, och en tekniker från skolan fick komma och hjälpa oss, vi sa att det här kommer vara värt väntan och dte var dte ju verkligen. Så sjukt bra att tom läraren överröste oss med beröm. YAY!
De abdra grupperna hade nedskrievt ordagrant vad som skulle sägas, men vi hade setts så många gånge roch diskuterat frågerna så många gånger att vi kunde tala fritt med powerpointen som stöd. Karolina sa efteråt att det var fantastiskt hur vi hade kunnat dela upp det så jämt, men vi hade inte bestämt ordagrant vem som skulle säga vad utan när en talat till punkt hoppade den andra in och fortsatte, vi liksom bara körde på.
Så oerhört skönt att få vara me dom ett perfekt samarbete, vi har verkligen hjälpts åt hela vägen, är så sjukt glad och nöjd och typ helt hög på framgång.
Nu är det hemtentan kvar sen är jag färdig med den här kursen.

Kommentarer
Postat av: mom

Heja, heja! <3

2012-06-04 @ 17:25:55
URL: http://byhola101.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0